Allt till rätta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Isabella Crona (del 1)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2023-12-06
Förlag
Bookea
ISBN
9789189824973

Allt till rätta Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-06

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Isabella är en iskall karriärkvinna. Hon är också mor, fru och dotter.

Hon söker sig till psykoterapeuten Martin och i hans besöksrum tappar hon greppet om verkligheten. Vem är hon egentligen? Flickan som göddes med medberoende via modersmjölken eller kvinnan som alla i hennes närhet skulle vilja byta liv med?

Hon gör en lysande karriär i affärsvärlden för att ta revansch på uppväxten i en småstad full av Jante. Hon och hennes syskon försöker på olika sätt navigera i livet från barndomens dysfunktionella familjesituation. De har bara en sak gemensamt - det förflutna.

Men Isabella kommer inte undan sin historia. Det visar sig att hon själv lever i ett äktenskap med våld under ytan. Hon tvingas nu ta tag i härvan av hemligheter med så väl sitt förflutna som sitt pågående liv för att rädda sig själv och sina barn.

"Allt till rätta" är en smärtsam och angelägen berättelse om vår tids största folksjukdom, medberoende.

En roman om familjehemligheter, skuld och försoning.

Biljana Savic Lundell kom till Sverige, fem år gammal, 1974 med föräldrar och en syster från dåvarande Jugoslavien. Biljanas karriär tog fart i och med nomineringen till Jönköpings läns bästa arbetsgivare. Efter det startade hon sitt eget AB, men när Oriflame Cosmetics erbjöd henne en försäljningschefstjänst, gick hon vidare och fick hela Sverige och Europa som arbetsfält. Hallpressens tidningskoncern, SmT-Gruppen lockade sedermera över Biljana som VD över koncerns 200 anställda och flera kända morgontidningar. Idag bor Biljana Savic Lundell i Stockholm och har avslutat karriären inom näringslivet, för att påbörja en annan - som författare. Allt till rätta är hennes skönlitterära debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Biljana Savic Lundell

  • Närmare himlen

    Biljana Savic Lundell

    Isabella Crona är en känd och välbärgad före detta affärskvinna. Hon befinner sig tillsammans med sina tre barn på ett skyddat boende på en okänd ort i Sverige. Vad händer med en människa som alltid sprungit fort i maktens korridorer som plötsligt...