Beroende på ren svenska : frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2023-06-22
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
19 x 192 x 142 mm
Vikt
335 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189825017

Beroende på ren svenska : frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-06-22
231
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Den här boken är till för dig som är beroende, medberoende eller lider av psykisk ohälsa. Metoden bygger på Buddhas lära. Buddhas lära är inte religiös på något vis. Buddhas lära handlar bara om att bli en god människa och få stopp på sitt lidande i livet. För att få stopp på ditt lidande och beroende så får du lära dig allt om hur du själv och ditt sinne fungerar.

Med Buddhas lära erbjuds du ett helt nytt sätt att betrakta dig själv på. Du lär dig att gå bortom det mentala tjattret i huvudet med alla tankar som pågår där 24x7 och du lär dig att komma ner i kroppens verklighet. Du får helt enkelt lära känna din egen inre sanna mänskliga natur, den du är som människa inte vem du vill, önskar eller tror att du är som människa.

Du kommer att få lära dig om hur ditt eget lidande skapas inom dig. Förstå man inte vad roten är till sitt eget lidande så kan man inte heller göra något åt sitt lidande. I den här boken kommer du få både teorier och de praktiska verktyg som du behöver för att skapa en djup positiv förändring i ditt liv för att komma ur ditt beroende, medberoende eller psykiska ohälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Beroende på ren svenska : frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 470 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Beroende på ren svenska : frihet från beroende med Buddhas lära utan att vara religiös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Klarhet
    Lennart, 10 november 2023

    Perfekt för dig som vill fortsätta framåt i ditt tillfrisknande. Allt kommer att falla på plats. Lånade boken först, men efter det köpte jag den för att jobba med den.

Visa alla 1 recensioner