I love AI : Hur du tar tillvara magin med AI (kartonnage)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
291
Utgivningsdatum
2023-11-23
Förlag
Southside Stories
Dimensioner
26 x 141 x 205 mm
Vikt
430 g
ISBN
9789189828247
I love AI : Hur du tar tillvara magin med AI (kartonnage)

I love AI : Hur du tar tillvara magin med AI

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2023-11-23
326
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  219
Visa alla 1 format & utgåvor
I en värld där teknikens framsteg ofta tas för givet, står en revolution på tröskeln till att förändra allt vi känner till.

AI är inte bara framtidens teknik; det är magin som redan omformar vår värld. Arash Gilan tar dig med på en inspirerande resa genom AI:s underland, från dess djupaste rötter till dess mest banbrytande tillämpningar. Men det är inte bara en utforskning av teknik. Det är en handbok för alla som vill förstå, anpassa sig och framför allt älska den nya AI-eran. Lär dig hur du kan omfamna denna magi, använda den för att förvandla ditt arbete, ditt liv och din framtid. I LOVE AI är din biljett till en värld där möjligheterna är oändliga, där du kan skapa, drömma och upptäcka som aldrig förr.

"Arash lyckas med konststycket att kombinera de stora frågorna om vad AI kan komma att betyda, samtidigt som han erbjuder praktisk guidning för den som vill förstå och prova på vad AI har att erbjuda idag. Boken har en starkt humanistisk utgångspunkt som kombinerar filosofi med teknologi och erbjuder viktiga nyanser i synen på AI. Läs den!"
Per Schlingmann, författare, rådgivare och entreprenör

"Gilans framställning är ledig, lättillgänglig och mycket konkret. Han ger mängder av belysande och instruktiva exempel och förslag på AI-tillämpningar, främst i en arbetslivskontext."
Ola Svärd, BTJ-häftet nr 1, 2024
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I love AI : Hur du tar tillvara magin med AI
 2. +
 3. Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin ti... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av I love AI : Hur du tar tillvara magin med AI. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. AI har blivit en del av min vardag
  Elin, 8 januari 2024

  Efter att ha läst boken har AI gått från något okänt och läskigt till ett verktyg jag kommer använda i min vardag.

 2. Att se möjligheter
  Lasse , 8 januari 2024

  Här är en bok, eller rättare sagt verktygslåda som inspirerar och motiverar att ta del av möjligheterna som Ai ger utan att för den skull inte glömma bort klokskap och sunt förnuft. Det är lätt att bli rädd för nya saker men det känns så bra när man själv testar och förstår. Boken fick mig att inse att det är jag själv som styr och att jag ska se dessa möjligheter och verktyg som ett bollplank, något som gör att saker går fortare och smidigare så jag kan använda min tid på ett bättre sätt. Ja... Läs hela recensionen

 3. Läs boken och bredda dina kunskaper om AI
  Niklas, 19 december 2023

  I love AI av Arash Gilan är en inspirerande bok som utforskar AI från filosofiska till praktiska perspektiv. Boken är en bra resurs för alla som vill lära sig mer om hur man kan använda och ta hjälp av AI.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Arash Gilan