Hjärtats sånger: Fortsättningen på Resan genom Livet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hjärtats sånger (del 2)
Utgivningsdatum
2023-10-23
Förlag
Media 24 / Digibook
ISBN
9789189835306

Hjärtats sånger: Fortsättningen på Resan genom Livet E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-10-23
69
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"Hjärtats sånger Del 2 - Fortsättningen på Resan genom Livet" är en fortsättning på författaren Gunilla Eddeborns känslosamma och introspektiva resa genom livet, som inleddes med den gripande första delen. Denna nya diktsamling bär vidare på den personliga berättelsen och tar läsaren ännu djupare in i författarens hjärta och själ.

I denna andra del är Gunilla ännu mer öppen och ärlig om livets komplexitet. Dikterna kastar ljus över de djupa känslor som präglar våra liv: kärlekens förunderliga gåtor, smärtan som tär på vårt inre, hoppets sköra flämtande och drömmarnas skiftande nyanser. Genom varje dikt blir läsaren en del av Gunillas inre värld och får möjligheten att reflektera över sina egna erfarenheter och känslor.

Precis som i den första delen av "Hjärtats sånger" är Gunillas prosa rakt från hjärtat, och varje dikt är en sång som erbjuder tröst och insikt. Det är som att ha en vän som delar sina mest privata tankar med dig och en spegel som avslöjar de skiftande nyanserna av livets resa.

"Hjärtats sånger Del 2 - Fortsättningen på Resan genom Livet" är en kraftfull påminnelse om vår egen mänsklighet och vår förmåga att övervinna och växa genom livets utmaningar. Det är en bok som du kan återvända till om och om igen för att hitta nya insikter om dig själv och världen omkring dig. Gunilla fortsätter att väva poetiska mästerverk som berör själen och inspirerar till eftertanke.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunilla Eddeborn