Midvinterblot (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gränsland (del 2)
Utgivningsdatum
2024-01-07
Förlag
Media 24 / Digibook
ISBN
9789189835566

Midvinterblot E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-07

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Midvinterblot är en spännande, smart och våldsamt dramatisk fantasyroman som håller läsaren i ett fast grepp från början till slut. Nästa del kan inte komma fort nog!
Helhetsbetyg: 5, BTJ, Lektör: Lovisa Blomberg .

Vintern vägrar släppa taget om den lilla bohuslänska staden Västernäs, där den övernaturliga invånaren - särlingen - Eira Lindberg bor.

Ingen tror längre att kylan har en naturlig förklaring, och osämjan mellan människor och särlingar växer sig allt starkare.

Den mänskliga hyresvärden har bestämt sig för att inte förnya kontraktet på lokalen där Eira bedriver sin mysiga bokhandel. Samtidigt får hon omskakande nyheter om sin familjebakgrund. Så dödas en varulv av ett mystiskt Ordenssällskap och Västernäs Flock löper amok.

Det blir starten på en dramatisk händelsekedja som leder till att Eira och den enigmatiska älvan Vincent Benedict gör en fasansfull upptäckt, en som hotar särlingarnas själva existens.

Och vad är det egentligen i hemdimensionen Feeria som oroar Västernäs älvor så?

***

Midvinterblot är uppföljare till Särling, och den andra fristående delen i urban fantasy-serien Gränsland. E-L Neander är född och uppvuxen i Kungshamn, och bor numera i Göteborg med sin familj.

***

"Den här debuten är något alldeles extra." MALIN EDGREN, FÖRFATTARE OM SÄRLING
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av E-L Neander

  • Särling

    E-L Neander

    Det lackar mot halloween och höstmörkret sveper in över den lilla bohuslänska staden Västernäs, där Eira Lindberg driver sin bokhandel. Eira tillhör stadens övernaturliga invånare, som sedan en tid lever öppet bland människorna. Eira är hamnskifta...