Tiger - Kampen att rädda en art (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-11-05
Upplaga
1
Förlag
Votum Förlag
Medarbetare
Johansson, Roland (red.) / Engblom, Mikael (form)
SAB
Ugfb
ISBN
9789189838611

Tiger - Kampen att rädda en art

Inbunden,  Svenska, 2024-11-05
259
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Tiger är Ola Jennerstens fascinerande och spännande bok om tigern och jobbet att rädda den. Vi får besöka tigern i Indien och andra länder som den lever i. Vi träffar även hängivna människor som idag lägger all sin kraft på att kartlägga och bevara världens tigrar. Allt för att rädda dem från de hot som tyvärr fortfarande finns kvar.

Ola Jennersten har varit en del av detta arbete i många decennier och har under sina resor haft förmånen att följa tigrar i det vilda men även träffat många av dem som vigt sina liv åt dem. I boken Tiger får du följa med Ola och dela hans erfarenheter. Från arbetet med tigrar på Världsnaturfonden WWF till berättelsen om den envisa tigern Uporny i Ryska Fjärran Östern.

En historia som visar att det går att ge tigrar en ny framtid i det vilda. Tiger är en bok som bjuder på vackra natur- och tigerbilder men även en text som ger en djupare förståelse för detta magnifika djur.

Ola Jennersten, är en passionerad naturvän i stort som smått och expert på biologisk mångfald, tigerfrågor och internationell naturvård. Han är också docent i zooekologi. Ola visar oss tigerns utmaningar men ger även hopp om en framtid där ränderna aldrig går ur världens tigrar
Visa hela texten