Skymningsvärld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (328.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skymningsserien (del 4)
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2023-10-25
Förlag
Bookea
ISBN
9789189842441

Skymningsvärld Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-25

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kriget rasar på flera kontinenter.

USA och deras allierade har kommit över underrättelseuppgifter om en plats där Kina bygger och utvecklar sitt fruktade fusionsvapen. I ett försvarsgemensamt uppdrag beger sig operatörerna in djupt på fientligt territorium för att försöka komma över en prototyp till bomben, samt förstöra fabriken som tillverkar den. Frågan är om kampen mot klockan är på de allierades sida.

I Ryssland har samtidigt Thomas och hans team hamnat i svårigheter under sitt uppdrag i Sankt Petersburg. Kan de lyckas undkomma den ryska presidentens hämnd och ta sig ut ur Ryssland utan fler förluster?

Medan de kämpar mot en övermäktig fiende på dennes egen hemmaplan rasar striderna i Sverige oförtrutet vidare. Sandra befinner sig mitt i stormens öga med sin nya besättning i stridsvagnen Fylgia. För dem gäller det att tränga undan fienden som redan står med ryggen mot havet, men kommer de svenska resurserna att räcka till?

I Kreml blir desperationen allt större och viljan att tillgripa det yttersta vapnet växer sig starkare för var dag som går. Kan världen verkligen överleva ett kärnvapenkrig och går det att undvika katastrofen?

"Skymningsvärld" är del fyra i den nya spännande "Skymningsserien". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. Måstelyssning för alla som är intresserade av krig och spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roger Skagerlund