Salo: Mitt liv bakom masken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (165.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Håkan Söder
Utgivningsdatum
2023-08-02
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189846357

Salo: Mitt liv bakom masken Ljudbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-02

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"SALO - Mitt liv bakom masken" är historien om ishockeymålvakten Tommy Salos liv och karriär, skriven i samarbete med Ronnie Rönnkvist. Tommy berättar om sina OS- och VM-guld men också om karriären i Surahammars IF, IK Westmannia, Västerås IK, New YorkIslanders, Edmonton Oilers, Colorado Avalanche, MoDo HK och Frölunda HC. Han beskriver också berömmelsens baksida, hur det känns när hyllningarna förbyts i sin raka motsats.

Tommy Salo är en av svensk hockeys största målvakter genom alla tider. Få glömmer bragderna vid OS-guldet 1994 och VM-guldet 1998. Salo var Tre Kronors förstemålvakt fr.o.m. 1994 t.o.m. 2004. Han spelade totalt tio säsonger i NHL och representerande New York Islanders, Edmonton Oilers och Colorado Avalanche. På "hemmaplan" spelade han i elitserien för Västerås, MoDo och Frölunda.

Tommy Salo är en av de få som någonsin fått sex getingar av fem möjliga i Expressen, efter att hållit nollan i Sveriges två finalmatcher mot Finland 1998.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Salo: Mitt liv bakom masken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bedrövlig
    JL, 3 augusti 2023

    Herregud! Vem har skrivit boken, en mellanstadieelev? Har lyckats att lyssna mig igenom ca 1 timme, men det är endast en massa information som mer eller mindre bara läses upp, ingen som helst berättarkänsla eller något som helst flyt över huvud taget. Har lyssnat på en hel del biografier och detta är helt klart den som är sämst på att fånga lyssnaren, och då är det inte avhängt av vem som läser upp boken utan den är tyvärr alldeles för dåligt skriven. Får se om jag kommer vidare...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna