Jag ska döda dig din jävla thaihora!  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (147.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Persson
Utgivningsdatum
2023-09-27
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189846715

Jag ska döda dig din jävla thaihora! Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-27

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    79
Visa alla 1 format & utgåvor
En man och en kvinna i en djävulsdans av våld och förnedring. Fem små barn som växer upp i skuggan av att en förälder utsätter en annan för både psykiskt och fysiskt våld. Ingen skulle få veta, men i och med den här boken rämnar fasaden. Ingrid-Maria Erlandsson berättar detaljerat och ofiltrerat om allt som ledde fram till två fällande domar mot mannen som påstod att han älskade henne.

Läs om Ingrid-Marias kamp för sig själv och barnen åren 2009-2015, när hon flera gånger i veckan fick höra: "Jag ska döda dig din jävla thaihora!".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag ska döda dig din jävla thaihora! . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Berörande!
    Martin, 28 september 2023

    Starkaste boken jag har hört på väldigt länge. Uppriktig, skrämmande, berörande och hoppfull på en och samma gång. Kan säkert vara till hjälp för kvinnor i destruktiva relationer som behöver en sista knuff för att våga ta sig loss och bli fria. Ingrid-Maria borde föreläsa om sitt dramatiska livsöde.

Visa alla 1 recensioner