Rosentörnens bok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2023-09-11
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
230 x 155 x 28 mm
Vikt
508 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189850057
Rosentörnens bok (inbunden)

Rosentörnens bok

Inbunden,  Svenska, 2023-09-11
222
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Rosentörnens bok Kan levereras innan julafton
Klirret av glas, inmundigandet av dryck, bekräftandet av blickar, flackandet av levande ljus, bruset av ystra valsmelodier en vårkväll i en slumrande sörmländsk herrgård ...
Ett ögonblick i världen.

Till denna herrgårdsvärld har tre studenter från Uppsala tagit sin tillflykt: de öde rummen och övergivna trädgårdarna fylls med ens av liv, musik och sällsamma möten. Det blir en omtumlande tid för arkitekturstudenten Effie, men också för hennes vänner som dras in i en tillvaro där verklighetens gränser förskjuts och mörka stämningar varvas med renaste lycka. På håll lockar den gotiska katedralen som väntar på att avslöja sina hemligheter, vilket också innefattar Effies okända familjehistoria. Och i skuggorna på herrgården ruvar herr Flod, platsens mystiska tjänsteande, som med sina middagsbjudningar och gäckande anspelningar håller de tre vännerna i skräckförtjust spänning.
Så blir den bortglömda landsända de kommit till skådeplatsen för händelser och historier som långsamt lägger ett pussel.

Rosentörnens bok är en både studentikos och djupt allvarlig berättelse om vänskap och det förflutnas närvaro. Och om den gyllene tid i livet då tillvaron fortfarande är förtrollad och man ännu är helt ung.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rosentörnens bok
  2. +
  3. Själens telegraf

De som köpt den här boken har ofta också köpt Själens telegraf av Amanda Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »