Under mammas vingar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2024-02-02
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
200 x 135 x 25 mm
Vikt
345 g
SAB
Lz Mohammadi, Shima
ISBN
9789189850521

Under mammas vingar

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2024-02-02
204
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Shima har en till synes lycklig barndom i Iran fram tills dess att hennes mamma dör och allt det som varit hennes värld och trygghet raseras. Tillsammans med sina två syskon tvingas sjuåriga Shima att flytta till Sverige, ett okänt land långt borta. Den lycka som hade funnits i moderns närhet byts nu mot en tillvaro fylld av våld och förtryck. Shima blir misshandlad av sin pappa, och utsätts också för misshandel i de familjehem som Shima tvingas flytta emellan på grund av pappans psykiska sjukdom. Men trots alls missförhållanden så finns det ett vägledande ljus genom hela Shimas uppväxt, mammans omtanke och värme har alltid funnits nära även fast hon inte fysiskt har varit där.

Under mammas vingar är en gripande självbiografisk berättelse om försummelse och våld - och om minnet av en kärlek vars kraft aldrig sinar.

PRESENTATION
Shima Mohammadi föddes 1985 i Iran, men flyttade till Sverige när hon var sju år gammal. Nu bor hon i Västerås tillsammans med sin man, sina döttrar och de två halvsyskon hon har adopterat. Shima jobbar som socialsekreterare och brinner för att hjälpa barn och unga som hamnat i svåra situationer, något som hon känner extra starkt för eftersom hon själv hade en utmanande uppväxt som ledde till att hon tvingades bo i flera destruktiva familjehem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Under mammas vingar
  2. +
  3. Rädda dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rädda dig själv av Fadumo Hasan, Hanna Welin (inbunden).

Köp båda 2 för 420 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Shima Mohammadi