Resans nyanser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2024-04-16
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
230 x 155 x 14 mm
Vikt
326 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189850941

Resans nyanser

Inbunden,  Svenska, 2024-04-16
198
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Resans nyanser är berättelsen om en ung kvinna som endast sjutton år gammal tvingas fly från Estland och kriget år 1944. I Stockholm träffar hon en charmerande man som för henne till ångermanländska Långsele. Förhållandet blir kort, men resulterar i en graviditet. Efter tiden på mödrahemmet i Sollefteå blir Stockholm åter hemorten för den unga mamman och hennes tvååriga dotter. Därifrån slingrar sig historien fram genom sorg, men också genom glädje. Uppbrott sker, från både äktenskap och platser. Stockholm byts mot många år i Göteborg och till sist leder resan åter till Ångermanland, till en återvunnen ungdomskärlek och till tryggheten.

Lågmält och eftertänksamt, men också med humor och värme förmedlar Britt-Mari Elvinesdotter Erikssons debutroman hur snårigt livet kan vara.

FÖRFATTARPRESENTATION

Britt-Mari Elvinesdotter Eriksson är född 1949 i ångerman ländska Långsele. Livets resa förde henne runt om i landet men nu står hon åter med båda benen i den ångermanländska myllan. Britt-Mari har skrivit i hela sitt liv. På pappers lappar och i antecknings böcker, men allt har hamnat i byrå lådan. Fram tills nu.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Resans nyanser
  2. +
  3. Jag for ner till bror

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag for ner till bror av Karin Smirnoff (pocket).

Köp båda 2 för 277 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »