Överlev (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-03-07
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc.01
ISBN
9789189869516

Överlev

Häftad,  Svenska, 2024-03-07
263
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En ofrivillig hjältinna. En värld i spillror. Och en hemlighet som kan förändra allt.

I en postapokalyptisk värld präglad av förödande klimatförändringar, där stigande havsnivåer har omformat jordens yta och gjort jordbruket obsolet, lider världen svårt av svält. Byteshandel har ersatt pengar, och mat är det nya guldet. I denna oförlåtliga verklighet kämpar artonåriga Eddie för att överleva ensam i trädkojan som hennes föräldrar lämnade efter sig. Livet är en skugga jämfört med det skyddade liv hon hade i huvudstaden för två år sedan.

Men en dag snubblar hon över en gömd skatt från sin mamma - en lapp som bär på hemligheten till hållbar jord. En gyllene biljett som radikalt kan förändra världen.
Plötsligt dras Eddie in i det pågående kriget mellan rebellerna och den hänsynslösa diktator Tenebris. Utrustad med det ovärderliga receptet tvingas hon nu navigera genom farliga intriger och svåra beslut, aldrig riktigt säker på vem som är vän eller fiende. Kommer hon att klara att få ut formeln för hållbar jord innan Tenebris får tag i henne? Och är hon beredd att betala priset?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Överlev
 2. +
 3. Resan till mörkret

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till mörkret av Andrej Djakov (pocket).

Köp båda 2 för 342 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Dahan

 • Den perfekta vågen

  Karin Dahan

  Vad gör man när livet man byggt upp plötsligt rycks under fötterna på en? Emma vet inte svaret. Men hon vet att hon hellre flyr från sina problem än att reda upp trasslet till liv i Kalmar. Det liv som hon nu insett var mer hennes sambo Johans än ...

 • Aldrig säker

  Karin Dahan

  En hisnande bladvändare om vikten av att ta kontroll över sitt liv och våga möta sitt förflutna. En valborgsmässoafton i Kalmar stadspark förändrar sextonåriga Lauras liv för alltid. Hon blir utsatt för sexuella övergrepp och förövaren försvinner ...