Skogslyckan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (201.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Zetterman
Utgivningsdatum
2024-04-10
Förlag
Bookea
ISBN
9789189881594

Skogslyckan Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-04-10

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Telefonen avbröt Lillys tankar och när hon läste namnet på skärmen slog hon handen för munnen. Det var ett namn som fick henne att kippa efter andan.

Vad ville han efter alla dessa år? Lilly tryckte bort samtalet. Hon skakade på huvudet. Han var inte värd att hanteras som en kris, han var ingen och han skulle definitivt inte få förstöra den här helgen.

Sigrid höjde blicken från skärmarna. Fan! Vad gjorde han här? På andra sidan rummet stod en lång bredaxlad man och betraktade henne med ett leende på läpparna. Han tecknade att hon skulle komma men hon hade verkligen ingen lust att prata med honom. Det fanns dock andra saker hon gärna gjorde med den mannen.

Lilly ville bort från den sorgsna känslan. Hon slog numret, lät två signaler gå fram och lade sedan på luren. Efter en liten stund slog hon samma nummer igen och lät tre signaler gå fram. I den andra änden svarade en man med endast "kommer" för att sedan lägga på luren. Lilly vände på klacken och började gå mot deras mötesplats.

Skogslyckan är en gård utanför Lund i Skåne som hyser Lilly och hennes vänner. Här kan de fly den stressiga vardagen och leva tryggt bakom höga grindar. Lilly vill helst skydda både sig själv och sina vänner från otrevligheter men balansen mellan kontroll och välvilja kan vara svår. Gamla och nya relationer rör runt bland vännerna och prövar både deras kärleksrelationer och deras vänskap.

Följ Lilly, Sigrid, Ella, Mariana och Kicki i deras framfart i livet och på gården Skogslyckan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linn Nilsson