Hämnden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-12-07
Förlag
Bookea
ISBN
9789189881655

Hämnden E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-12-07

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vänersborgs tidning år 2005, en tid när papperstidningen fortfarande är något att räkna med, faxen en naturlig del av varje tidningsredaktion och mobiltelefoner just bara är telefoner.

Lokalreportern Peter Mård har det tufft på jobbet. Nattchefen hatar honom och alla ifrågasätter hans artiklar. Samtidigt inträffar flera mystiska självmord i trakten, och när Peter gång på gång råkar på ett gammalt fotografi, dras han in i ett nät av lögner, mord och hämnd. Mitt i allt detta anklagas Peter för att ha röjt sin hemliga källa och riskerar därmed sparken.

Till slut hamnar både Peter och hans syster i skottgluggen hos en hänsynslös mördare. Men agerar mördaren verkligen ensam? Och varför hittar Peter kopplingar till mordoffren i sin gamla mors dagböcker?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Borg

  • Programmering i skolmatematiken - - möjligheter och utmaningar

    Kajsa Bråting, Cecilia Kilhamn, Lennart Rolandsson, Andreas Borg, Andreas Ebbelind

    Med utgångspunkt i den senaste forskningen diskuterar bokens författare programmeringens inträde i skolmatematiken. Vilken roll har programmeringen i skolmatematiken? Kan elever lära sig matematik genom programmering? Vilka möjliga broar mellan ma...