Rysslands militära fuck-ups ? Bonusmaterial: Frågelåda med Krigshistoriepodden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (13.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mattis Bergwall
Utgivningsdatum
2024-04-09
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189889255

Rysslands militära fuck-ups ? Bonusmaterial: Frågelåda med Krigshistoriepodden Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-04-09

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ett lättsamt och personligt bonusmaterial för alla lyssnare som tagit del av Rysslands militära fuck-ups och vill veta mer om boken i allmänhet och skrivprocessen i synnerhet.

Hör Per Wallin och Mattis Bergwall svara på frågor ställda av Krigshistoriepoddens lyssnare. Här diskuterar författarna frågor som hur de kom fram till bokens ämne, vilka idéer de var tvungna att stryka ur boken och vad som egentligen är grundproblemet inom rysk militärkultur.

Bonusmaterialet är klippt av Fredrik Hagelin.

I boken Rysslands militära fuck-ups presenterar Krigshistoriepodden många av de misslyckanden som gjorts under Rysslands tid som stormakt och förklarar vad som kan ligga bakom. Med en initierad inblick i både de militärhistoriska och politiska faktorerna får vi här följa Rysslands prestation från första världskriget till det aktuella Ukrainakriget.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Rysslands militära fuck-ups

    Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin

    Du har säkert hört talas om den skräckinjagande ryska björnen, och känner igen bilden av den sovjetiska supersoldaten från actionfilmer producerade under kalla kriget. Men hur läskigt är det egentligen med en krigsmakt som förlorat nästan alla kri...

  • Dash-Indstning 2022

    Per Wallin

    Ved du, hvorfor DASH-diten r efter r bliver kret som den "bedste dit"? Det er enkelt: DASH-diten er et nemt og bredygtigt vrktj til at skabe en sund livsstil. Baseret p forskning fra National Institutes of Health og valgt af U.S. News & World ...