Kärlek på ön (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Livet på ön (del 1)
Utgivningsdatum
2024-01-26
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789189908024

Kärlek på ön E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2024-01-26
69
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sandra lever ensam i sin ex-pojkväns mammas lägenhet mitt i centrala Stockholm. På reklambyrån hunsas hon av sin lynniga chef och byråns krångligaste kund. När en akut vattenläcka tvingar henne att bosätta sig i sin mormors skruttiga gäststuga känns livet hopplöst. Men kanske är några veckor på en ö i skärgården med glesa färjeförbindelser och opålitligt bredband precis vad hon behöver.

Markus har precis tagit sig igenom alla praktiska bestyr efter sin mammas för tidiga bortgång. Hemligheten om vem hans pappa är följde modern i graven. Ensam planerar han att börja om sitt liv i Norrland nära sin närmsta vän med familj. Men innan flytten tar han ett sista uppdrag som snickare på en ö i skärgården, något som visar sig få en större mening än han trott.

Kärlek på ön är en varm och berörande berättelse om hur en krånglig väg, kantad av tvivel och missförstånd, ändå kan leda fram till innerlig kärlek, bara man vågar och vill.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek på ön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättsam, lågmäld, romantisk feelgood
    Maria FantastikaRomance, 10 februari 2024

    De flesta av oss har nog stått vid ett vägskäl i livet någon gång. Ska jag våga hoppa utan skyddsnät eller inte? Många gånger kommer bitterheten krypande om man inte vågar ta det där steget ut i det okända. Anna Winters debut Kärlek på ön är en bok om att våga bryta ny mark, våga be om hjälp och våga öppna sitt hjärta.

    Kärlek på ön är en lättsam, lågmäld romantisk feelgoodhistoria med fin rytm. Huvudpersonerna Sandra och Markus är lätta att tycka om och vem vill inte ha Gunilla till ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner