Invasiva arter (häftad) NY
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2024-05-30
Förlag
Kraxa förlag
Dimensioner
185 x 120 x 18 mm
Vikt
215 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189916104

Invasiva arter

Häftad,  Svenska, 2024-05-30
179
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är sommar och turister flockas till idylliska Burge på Merkö i Östersjön. Grillar tänds, drinkar dricks, det är sol och bad.

Men allt är inte solsken. Lukas är ensam i sin skräck för den tyranniska styvpappan, och Eva har tillsammans med dottern Elsa återvänt till ön för att hitta tillbaka till en sorts normalitet efter sin mans död. Och när Jens Larsson på den lokala bensinstationen upptäcker att en larvliknande parasit har borrat in sig i hans fot är det början på en dag där de invasiva arterna tar över och förändrar allas liv för alltid.

INVASIVA ARTER är en berättelse om förlust och längtan efter samhörighet. Men också om mod. Och om att överleva det mest fasansfulla.

OSCAR NILSSON TORNBORG är född och uppvuxen i Göteborg men bor numera i Lund med sin familj. Till vardags arbetar han som lärare och handledare vid Skurups folkhögskolas skrivarlinje. Efter fyra rosade diktsamlingar är Oscar Nilsson Tornborg nu aktuell med skräckromanen Invasiva arter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Invasiva arter
 2. +
 3. Kosmos till Kisel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kosmos till Kisel av Karin Tidbeck (häftad).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Oscar Nilsson Tornborg

 • Ord&Bild 4(2012) Djur : var är djuren?

  Amelie Björck, Erik Nilsson, Oscar Nilsson Tornborg, Marie Norin, Marcel Beyer

  Går det att tänka sig en värld som inte är konstruerad efter människans mått och behov? När vi på Ord&Bild i samarbete med Jonsereds herrgård/Göteborgs universitet samlade konstnärer, författare och forskare från olika discipliner och gav dem i up...

 • Fältstudier

  Oscar Nilsson Tornborg

  Oscar Nilsson Tornborg (f. 1977) är poet och skrivpedagog. Han debuterade med Vilse 2011. Om hans förra diktsamling En dag har stormen redan dragit förbi (2016) skrev Anna Hallberg i DN: "Nilsson Tornborgs poesi sätter sig i mellangärdet som ...