Vingdöden : en saga om människan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2000-04-01
Upplaga
4
Förlag
Exit HB
Dimensioner
200 x 115 x 10 mm
Vikt
125 g
SAB
Hc
ISBN
9789197191456

Vingdöden : en saga om människan

en saga om hur människan blev det dödas älskare och om den följande striden mellan Det stora kretsloppet och Det ständiga uppåtstigandet

Häftad,  Svenska, 2000-04-01
55
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
VINGDÖDEN.

En saga om människan. "Samhällsdebatt i skönlitterär form: Ger verkligheten drag vi inte observerat. Vingdöden kan syfta på västerländsk kolonisering, industrialism, eller den gigantiska avhumaniseringen av det moderna livet, utsugningen och överexploateringen av naturens resurser tills de slutligen ligger uttömda." (AB). 124 sidor. Pocket. Fjärde upplagan. ISBN 91 971914-5-0.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vingdöden : en saga om människan
  2. +
  3. Tolv gånger Pinter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tolv gånger Pinter av Harold Pinter (inbunden).

Köp båda 2 för 251 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Samhällsdebatt i skönlitterär form - "ger verkligheten drag vi inte observerat." "Vingdöden kan sedan syfta på västerländsk kolonisering, på industrialismen, på materialismen eller på själva den gigantiska avhumaniseringen av det moderna livet, utsugningen, kommersialismen, förträngningen av det naturliga och överexploateringen av naturens alla resurser tills de slutligen ligger uttömda." "Vingdöden är inte bara underhållande, den är också mycket lärorik. Den uträttar nämligen vad jag alltid menat att fiktionsdikten har särskilda möjligheter till, att tydliggöra i språket det gemensamma så att också den aktuella verkligheten omkring oss efteråt visar sej innehålla drag som vi tidigare inte observerat." Kai Henmark, Aftonbladet (Fjärde upplagan - först utgiven 1972)