Så länge skogen växer - en berättelse om trädens betydelse (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
1998-09-01
Utmärkelser
Svensk bokkonst 1998
Förlag
Journal
Medarbetare
Flemming, Gösta (red.) / Dyrved, Hans-Henrik (form) / Strand, Hans (foto)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
300 x 280 x 20 mm
Vikt
1316 g
SAB
Qfd,Ue.05
ISBN
9789197239592
Så länge skogen växer - en berättelse om trädens betydelse (inbunden)

Så länge skogen växer - en berättelse om trädens betydelse

en berättelse om skogens betydelse

Inbunden,  Svenska, 1998-09-01
320
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Så länge skogen växer - en berättelse om trädens betydelse Kan levereras innan julafton
Fotografen Hans Strand och nestorn bland miljöskribenter Rolf Edberg berättar om världens äldsta och största träd i Nordamerikas bergsmassiv. Besöker frodiga regnskogar i Sydamerika, Australien och Sydostasien. Tar oss med till Afrikas magra savanner och taigan på Nordkalotten. Sist men inte minst handlar det om Sveriges björkar, granar och talar. 90 enastående helsides- och panoramafotografier i fyrfärg.

Och en vis mans måleriska och kunskapsfyllda ordväv som vädjar till mänsklighetens förnuft: "Tro inte den som säger att det inte går! Vi kan leva på jordens villkor. Det viktiga för individen är att aldrig känna sig färdig, alltid vara öppen för något nytt. Att inte ta något för givet, att ständigt ifrågasätta."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så länge skogen växer - en berättelse om trädens betydelse
  2. +
  3. Min bokvärld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bokvärld av Kerstin Ekman (inbunden).

Köp båda 2 för 559 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Strand, Hans; Edberg, Rolf. Så länge skogen växer En berättelse om trädens betydelse Journal. Ca 144 sidor . Fotografen Hans Strand och nestorn bland miljöskribenter Rolf Edberg berättar om världens äldsta och största träd i Nordamerikas bergsmas- siv. Besöker frodiga regnskogar i Sydamerika, Australien och Sydost- asien. Tar oss med till Afrikas magra savanner och taigan på Nordka- lotten. Sist men inte minst handlar det om Sveriges björkar, granar och talar. 90 enastående helsides- och panoramafotografier i fyrfärg. Och en vis mans måleriska och kunskapsfyllda ordväv som vädjar till mänsklighetens förnuft: "Tro inte den som säger att det inte går! Vi kan leva på jordens villkor. Det viktiga för individen är att aldrig känna sig färdig, alltid vara öppen för något nytt. Att inte ta något för givet, att sändigt ifrågasätta." Format: 270x290 mm. Textilklädd hårdpärm med skyddsomslag. Inger Lange