Vandra mot Ljuset (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
1995-06-01
Upplaga
1
Förlag
Amelius
Originalspråk
Danska
Originaltitel
Vandrer mod Lyset
Dimensioner
215 x 150 x 30 mm
Vikt
600 g
SAB
Cnb
ISBN
9789197250306
Vandra mot Ljuset (inbunden)

Vandra mot Ljuset

ett budskap till mänskligheten från den översinnliga världen

Inbunden,  Svenska, 1995-06-01
211
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ända sedan civilisationens gryning har människan grubblat över de grundläggande livsfrågorna: Var kommer vi ifrån? Vart är vi på väg? Finns det ett liv efter döden? Existerar det någon Gud? Och om det nu skulle finnas en Gud, varför griper Han då inte in och stoppar ondskan och allt lidande på vår planet?
Boken Vandra mot Ljuset är ett budskap till mänskligheten från den översinnliga världen och vänder sig således till alla människor - oavsett tro eller övertygelse. Den fastställer otvetydigt att vad som är av betydelse är inte hur ofta vi går i kyrkan eller vilken tro vi hyser, utan hur vi lever våra liv bland våra medmänniskor. Vad som betyder något är om vi förmår att visa kärlek och medkänsla och om vi är i stånd att förlåta varandra. Genom att läsa och förstå detta verk kan vi alla motta större andlig styrka för att övervinna det som är ont i livet och därmed kan vi skapa en bättre och lyckligare tillvaro för oss själva och för kommande generationer. Vi kan öppna oss själva för Ljusets krafter och ändra den allmänt utbredda biologiska, sociala och moraliska kollisionskursen - för varje människas innersta jag är Ljus.
Denna bok klarlägger med häpnadsväckande tydlighet frågor inom områden som: universums skapelse; kampen mellan det goda och det onda; människans ursprung; Guds förhållande till människorna; forna civilisationers undergång, t ex Atlantis, och mycket, mycket annat. Den belyser också t ex Kristi ursprungliga lära, befriad från århundradens uppdiktningar och förvanskningar, och varför ingen av oss har någon anledning att frukta döden.
Innehållet i Vandra mot Ljuset togs emot genom tankeinspiration under fyra års tid av danskan Johanne Agerskov och är ett tidlöst verk som kommer att vara lika aktuellt om flera hundra år som det är i dag.
Läs och förundras över innehållet i detta verk, som med stor sannolikhet kommer att förändra din syn på livet och döden.
Undersök, läs, diskutera och förstå!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra mot Ljuset
  2. +
  3. Försoningsläran och Genvägen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Försoningsläran och Genvägen av Michael Agerskov (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Agerskov

Övrig information

Agerskov, Johanne. Vandra mot Ljuset. Ett budskap till mänskligheten från den översinnliga världen. Amelius förlag. ca 335 s. . "Vandra mot Ljuset" betecknar närmast en livsuppfattning byggd på det budskap som läggs fram i verket, skriven av danskan Johanne Agerskov. Den kom till under en serie anser åren 1913-17, då Johanne genom tankeinspiration tog emot hela innehållet i form av budskap från den översinnliga världen, varpå hon dikterade dem för seansdeltagarna, bland andra sin man, Michael Agerskov, som står som utgivare av verket. "Vandra mot ljuset" är ett budskap till alla människor, oav- sett övertygelse. Verket hör inte till något religiöst eller sekteristiskt samfund, det påvisar religionernas felaktigheter som uppstått under århundradenas lopp.