Frågor och Svar - Första och andra supplementet till... (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
1998-03-01
Upplaga
1
Förlag
Amelius
Originalspråk
Danska
Originaltitel
Spørgsmål og Svar - Første og andet supplement til...
Dimensioner
216 x 154 x 23 mm
Vikt
520 g
SAB
Cnb
ISBN
9789197250320
Frågor och Svar - Första och andra supplementet till... (inbunden)

Frågor och Svar - Första och andra supplementet till...

första och andra supplementet till Vandra mot ljuset; Frågor och svar; ett budskap till mänskligheten från den översinnliga världen

Inbunden,  Svenska, 1998-03-01
196
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Frågor och Svar är precis som undertiteln antyder ett supplement, ett mycket utförligt tillägg, till huvudverket Vandra mot Ljuset.
Boken är på 264 sidor och besvarar 144 frågor som människor ställt efter det att de läst huvudboken. Detta verk kommer in på områden som hittills har varit okända för människor. Det löses gåtor, vars lösning i årtusenden har sysselsatt det mänskliga medvetandet. Det ges fingervisning i vitt skilda riktningar i vilka människorna kan söka vidare, om de så önskar.
Frågor och Svar ger en fördjupning av i stort sett alla de ämnen som tas upp i Vandra mot Ljuset. Vidare innehåller verket viktiga upplysningar inom områden som religion, andlighet, medicin, naturvetenskap, historia, astronomi, kampen mellan det goda och det onda, och så mycket annat. Boken ger dessutom med stor noggrannhet insikt i den mänskliga hjärnans uppbyggnad och funktioner, t ex förklaras var tanken och viljan sitter, vad som händer vid en nära-döden-upplevelse, forna civilisationers uppgång och undergång, t ex Atlantis och det så kallade Stilla havsriket.
Människorna får själva sätta sig in i huvudbokens och detta verks budskap, får själva jämföra, själva döma. Frågor och Svar vilar liksom huvudboken på en fullständigt fri grund och de tillhör inget religiöst eller annat samfund.
Har du någon gång undrat över livets stora frågor? Läs och förundras över det du kommer att upptäcka.
Undersök, läs, diskutera och förstå!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Frågor och Svar - Första och andra supplementet till...
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 275 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Agerskov

Övrig information

Agerskov, Johanne. Frågor och Svar. första och andra supplementet till Vandra mot Ljuset Amelius Förlag. Ca 240 sidor . "Frågor och svar" besvarar 144 frågor som människor ställt sedan de läst huvudboken "Vandra mot Ljuset". Svaren kommer in på områden som hittills varit okända för människor. Det löses gåtor, vars lösning i årtusenden sysselsatt människosinnet utan att den rätta lösningen har hittats; det ges svar på frågor inom religion, filosofi, naturveten- skap och mycket annat, människorna får själva sätta sig in i verkets meddelanden, får själva jämföra, själva döma. "Frågor och Svar" vilar liksom huvudboken "Vandra mot Ljuset" på en fullständigt fri grund, detillhör inget religiöst samfund! Dessa verk ger långt, långt mer än vad alla de religiösa systemen tillsammans bringar mänskligheten. Robert Kelemen