Se igenom döden : att bemöta verkligheten utan rädsla (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
1999-01-01
Förlag
PEM Publishing
Originalspråk
Engelska
Dimensioner
195 x 130 x 5 mm
Vikt
125 g
SAB
Dokc
ISBN
9789197278539

Se igenom döden : att bemöta verkligheten utan rädsla

Häftad,  Svenska, 1999-01-01
100
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är syftet med att dö? Genom att förstå döden kan vi sluta frukta den och behöver inte längre lida när de vi älskar dör. Boken tar upp vad döden är, vad som händer under tiden kroppen dör och vad som händer efter döden. "I livets spel lyder reglerna: varje spelare dör. Du vinner genom att hitta döden innan den hittar dig. Priset du vinner - är livet."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Se igenom döden : att bemöta verkligheten utan rädsla
  2. +
  3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 369 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barry Long

Övrig information

Long, Barry. Se igenom döden Pem Publishing . . Vad är syftet med att dö? Så länge vi är avskärmade från sanningen om döden blir vi olyckliga och rädda när den drabbar oss eller våra kära. I Se genom döden visar Barry Long hur vi gneom att förstå döden kan sluta frukta den. "Skulle du vilja veta sanningen om döden? Med den här boken vill jag visa dig att jag förstår döden och att jag kanske kan hjälpa dig att förstå döden, så att du slipper frukta den när den kommer. Jag kommer att visa dig hur man hanterar sorg, hur man klarar av att de man älskar dör. Jag kommer att visa hur du och den man eller kvinna du älskar kan odödliggöra er kärlek nu, medan ni lever, så att döden inte kan skilja er åt. Jag kommer att förklara vad som händer efter döden och under tiden din kropp är döende. Jag kommer till och med att berätta för dig hur man ska dö. För det är en konst att dö, och döden är inte någonting som sker i morgon. När döden kommer är det alltid i dag." Ur bokens innehåll: Vad är döden? Steg för steg vad som händer när man dör. Hur man kan förbereda sig själv och hur man talar med barnen. Att hantera sorg. Att göra sin kärlek odödlig. Syftet med döden och konsten att dö medvetet. Barry Long, född 1926 i Sydney och bosatt i Australien, är en interntionellt erkänd andlig lärare, semi- narieledare och författare av tio böcker. Tidigare utgivningar på svenska: Meditation, en grundkurs (PEM publishing 1996), Konsten att älska (PEM publishing 1998).