Maria Magdalenas berättelse (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2007-12-01
Förlag
Sann Anda Förlag KB
Dimensioner
138 x 210 x 8 mm
Vikt
140 g
ISBN
9789197355964
Maria Magdalenas berättelse (häftad)

Maria Magdalenas berättelse

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2007-12-01
130
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
För många är Maria Magdalena ett namn som skymtar förbi i Bibelns berättelser om Jesus och hans lärjungar. Men Maria Magdalena var i själva verket den människa som var helt nödvändig för att Jesus skulle orka utföra sin oerhörda uppgift.

I den här boken som är mottagen av Anna Berg berättar Maria Magdalena själv om sitt liv, sin relation med Jesus och om vad som hände efter hans uppstigning. Hon berättar om sitt svåra uppdrag, att samla och teckna ned hans budskap och sprida det bland människorna.

I de unika budskap som Anna Berg haft privilegiet att få ta emot får vi också läsa om hur den heliga Graalen fördes vidare, om hennes resor, bland annat till England. Vidare får vi veta hur en kristen församling växte fram kring Maria Magdalena i södra Frankrike. Insprängda i berättelsen finns också avsnitt där Maria Magdalena ger råd och undervisning avsedda för dagens människor.

Boken är en uppföljare till Anna Bergs tidigare böcker om Jesu liv och om Maria, hans mor. Tillsammans ger de här böcker-na en ny och rikare bild av Jesus - en bild som revolutionerar kyrkans gängse bild av Jesus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Maria Magdalenas berättelse
 2. +
 3. Ängeln som övervakar Jorden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ängeln som övervakar Jorden av Anna Berg (häftad).

Köp båda 2 för 239 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maria Magdalenas berättelse. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. I hasorna på Målle Lindberg
  Lars Holmquist, 7 mars 2015

  Tyvärr finns inga betygs-stjärnor på minus-sidan. annars hade mitt betyg hamnat där.
  Om "Anna Berg" verkligen har haft en sådan personlig medial kontakt med Maria från Magdala, borde hon (han), liksom Heliga Birgitta, kanoniseras och hänföras till helgonskrået, men boken innehåller inget som inte går att att Googla fram på nätet, och förutom det lilla som skall föreställa M-M:s berättelse mest en massa hemkokt psykologi avsedd att, som jag uppfattar det, att få läsaren att hemfalla åt New Age.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Berg