Miljövänligt papper 2.0 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2011-06-10
Förlag
Gäddsax förlag
Dimensioner
210 x 150 x 4 mm
Vikt
120 g
SAB
Uh
ISBN
9789197400350

Miljövänligt papper 2.0

Häftad,  Svenska, 2011-06-10
242
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Väljer Du papper för att vara miljövänlig? Bra! Men har Du funderat över vad det är som gör papper miljövänligt? Och finns det papper som är mer miljövänligt än annat? Går det rentav att på ett enkelt sätt genom att välja rätt i affären faktiskt påverka miljön i positiv riktning? Naturligtvis är svaret JA! Följ med på en spännande resa till pappersbranschens innersta korridorer och ta reda på om Ditt papper är gjord med kärnkraft, har orsakat hackspettsdöd eller bara är vitare än absolut vitt! Debattören Martin Ragnar visar i denna bok att det inte bara är miljön som har att vinna på att konsumenterna gör miljöriktiga val den egna plånboken kan bli tjockare och samtidigt kan den svenska skogsindustrins konkurrenskraft också stärkas! 20år efter den klordebatt som fick skogsindustrin att ta ett tekniksprång är det dags igen. Nu behövs Din konsumentmakt för att ta nästa tekniksprång. Du antar väl utmaningen!?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Miljövänligt papper 2.0
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 521 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Ragnar