Stressboken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2001-10-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Mixoft Publishing AB
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 210 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
Dokb
ISBN
9789197422178

Stressboken

Häftad,  Svenska, 2001-10-01
214
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bodin, Hélène Bodin, Hélène Stressboken Stressboken Stressboken - språngbrädan mot ett mer Stressboken - språngbrädan mot ett mer balanserat liv. Den holistiska livssynen balanserat liv. Den holistiska livssynen där sammanhangen är viktigare än enskilda där sammanhangen är viktigare än enskilda händelser och sjukdomssymtom, är en händelser och sjukdomssymtom, är en värdefull plattform för att hantera vår värdefull plattform för att hantera vår tids folksjukdom - stress. Inspirationen tids folksjukdom - stress. Inspirationen till Stressboken har hämtats i den till Stressboken har hämtats i den traditionella kinesiska filosofin och traditionella kinesiska filosofin och tillämpas på 2000-talets livsvillkor. tillämpas på 2000-talets livsvillkor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stressboken
  2. +
  3. Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till din första miljon : alla kan bygga e... av Tobias Schildfat (pocket).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hélène Bodin

Övrig information

Bodin, Hélène Stressboken Stressboken - språngbrädan mot ett mer balanserat liv. Den holistiska livssynen där sammanhangen är viktigare än enskilda händelser och sjukdomssymtom, är en värdefull plattform för att hantera vår tids folksjukdom - stress. Inspirationen till Stressboken har hämtats i den traditionella kinesiska filosofin och tillämpas på 2000-talets livsvillkor.