Format
Häftad
Språk
Finska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2010-05-27
Upplaga
1
Förlag
Svenska Institutet för Sorgbearbetning
Originaltitel
The grief recovery handbook
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
405 g
SAB
Dokc
ISBN
9789197479646

Surun työstäminen : toimintaohjelma kuoleman, eron tai muiden tunneperäisten menetysten työstämiseen

(1 röst)
Häftad,  Finska, 2010-05-27
258
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Aika parantaa haavat." "Ole vahva lasten vuoksi:" "Elämän on jatkuttava." Kliseet suremisesta ja surusta ovat monet ja tunnetut, mutta ikävä kyllä, tehottomat. Kuinka tehdä, kun rakastamani kuolee tai karkaa jonkun toisen syliin?

Lähtökohtanaan omat sekä muiden ihmisten kokemukset kuvaavat kirjoittajat, mitä suru on ja kuinka on mahdollista työstää suruaan, saadakseen takaisin menetetyn tarmonsa ja elämänhalunsa. Kirja antaa mahdollisuuden oppia hyödyntämään hyväksi todettua ja toimivaa toimintaohjelmaa surun työstämiseksi sekä tunnepohjaisesta tuskasta toipumiseksi menetyksen jälkeen. Periaatteet, jotka havainnollistetaan kirjassa, voivat auttaa kaikkia ihmisiä, jotka haluavat takaisin elinvoimansa.

"Tämä kirja tarjoaa hyvin käyttökelpoisen ja käytännöllisen metodin surutyön tekemiseen. Käytän sitä lähteenä säännöllisesti opetustyössäni ja voin myös suositella kirjaa lämpimästi työvälineenä sekä yksityishenkilöille että ammattiauttajille, jotka ammattiroolissaan kohtaavat surevia."
- Katarina Mannheimer, lehtori, Sosiaalikorkeakoulu, Tukholman yliopisto

John W James ja Russell Friedman ovat työskennelleet surevien parissa yli 35 vuotta. He ovat toimineet myös neuvonantajina tuhansille ammattiauttajille, jotka tekevät työtä alalla. Heillä on seminaareja ja surutyönohjaajakoulutuksia kaikkialla Amerikassa ja Kanadassa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Surun työstäminen : toimintaohjelma kuoleman, eron tai muiden tunneperäisten menetysten työstämiseen
  2. +
  3. Två steg framåt : finsklärare i Sverige berättar / Vain yksi askel taaksepäin : ruotsin suomen opettajat kertovat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Två steg framåt : finsklärare i Sverige berätta... av Jarmo Lainio, Sirpa Humalisto (häftad).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »