Mission possible : framgångsrikt entreprenörsskap är ingen slump (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Utmärkelser
Ola Ahlvarsson blev 1997 världsmästare i kickboxning.
Förlag
Midas
Medarbetare
Bäckström, Micael (form)
Illustratör/Fotograf
Micael Bäckström
Dimensioner
220 x 145 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Qba
ISBN
9789197504553

Mission possible : framgångsrikt entreprenörsskap är ingen slump

Inbunden,  Svenska, 2006-03-01
191
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ola Ahlvarsson är VD och grundare av Result och managementrådgivare till snabbväxande företag, huvudägare i Torget och Letsbuyit och vald till en av morgondagens ledare på prestigetunga World Economic Forum.
1997 blev Ola Ahlvarsson världsmästare i kickboxning, som entreprenör är drivkrafterna för att vinna desamma. I den här boken beskriver han - med många exempel på framgångsrika entreprenörer - motiv, metoder och möjligheter som leder till att lyckas. Mission Possible.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mission possible : framgångsrikt entreprenörsskap är ingen slump
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ola Ahlvarsson

  • Mindchange : hur du styr dina tankar och får ett harmoniskt liv

    Ola Ahlvarsson

    Framgång, lycka och hur man lever ett harmoniskt meningsfullt liv är frågor som alla brottas med, särskilt i en allt mer komplicerad värld där stress och höga förväntningar från omvärlden gör att många mår dåligt. Mindchangemodellen hjälper dig at...

Övrig information

Mission Possible - om vägen till framgångsrikt entreprenörsskap och vår tids hjältar, ärkeentreprenörerna.

Mission Possible fokuserar på hur entreprenörer skapar, vilka regler som styr dem och vad man kan lära av dem för att själv lyckas. Framgångsrikt entreprenörsskap är ingen slump.

Ola Ahlvarsson är VD och grundare av Result och managementrådgivare till snabbväxande företag, huvudägare i Torget och Letsbuyit och vald till Global Leader of Tomorrow på prestigetunga World Economic Forum.
1997 blev Ola Ahlvarsson världsmästare i kickboxning, som entreprenör är drivkrafterna för att vinna desamma. I den här boken beskriver han - med många exempel på framgångsrika entreprenörer - motiv, metoder och möjligheter som leder till att lyckas. Mission Possible.

De senaste 150 årens utveckling har varit makalös. Uppfinningar och nya resurser skapar möjligheter och förändrar världen i accelererande hastighet. Ärkeentreprenörssamhället är här. Entreprenören blir ärkeentreprenör. Ola Ahlvarsson identifierar i boken de sex olika ärkeentreprenörstyperna och deras angreppssätt.
Ärkeentreprenörernas tid kräver nya redskap. Förstå vad som skapar sunda företag och vad som är hype med hjälp av ärkehypekurvan, en modell som sammanfattar de övergripande reglerna som styr såväl ärkeentreprenörer som marknadens andra aktörer. Att kunna förstå vilka de olika aktörernas roller är samt hur de agerar allteftersom ärkehypekurvan skiftar är kritiskt såväl för att kunna tolka det som händer idag som att kunna sia om framtiden.