Airedaleterrier : en hänförande resa tillsammans med hundar och deras ägare (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2009-04-01
Förlag
Redsire Dogbooks
Dimensioner
320 x 235 x 15 mm
Vikt
1090 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789197805919

Airedaleterrier : en hänförande resa tillsammans med hundar och deras ägare

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-04-01
374
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det här är en bok om relationer mellan hund och deras ägare, kärlek mellan hund och människa. Men det handlar också om kärlek till den ståtligaste terriern av dem alla - Airedaleterriern. Möt en hundras som måste motiveras och som inte kan befallas. En smart hund med stark vilja, som älskar att kommunicera och som har ett sinne för humor.

Genom fem kapitel får läsaren bekanta sig med rasen och med många duktiga hund- och förarteam från hela världen. Det är en bok om airedales och deras ägare, intervjuer med några av nutidens mest välkända airedaleprofiler samt många ovanliga och unika fotografier. Styrkan i de över 360 bilderna är ibland helt överväldigande.

Airedaleterriern är en allroundhund som kan tränas i de flesta hundsporter och rasens utseende gör att den har blivit en populär utställningshund. För att visa bredden som finns idag inom rasen porträtterar boken familjehundar, sällskapshundar, jakthundar, brukshundar och utställningshundar i miljö. Den röda tråden i boken är vänskap och samarbete, mellan hund och förare och mellan uppfödare och valpköpare. Avslutningsvis visas ett urval av konst som målningar, skulpturer, möbler och många andra typer av samlingssaker.

När du läst denna bok frågar du dig säkert om inte en airedale är mer än en vän. Med en airedale får du en mycket krävande men kärleksfull kompis, som följer dig i livet och deltar fullt ut med sin nyfikenhet, vilja och livslust.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Airedaleterrier : en hänförande resa tillsammans med hundar och deras ägare
  2. +
  3. Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås

De som köpt den här boken har ofta också köpt Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Väs... av Ann-Christine Kihl, Lars Gren (inbunden).

Köp båda 2 för 685 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Airedaleterrier : en hänförande resa tillsammans med hundar och deras ägare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskar Airedale
    Mona Finnum, 2 november 2014

    En underbar blädderbok ! Jag känner igen min Ludde i de vackra bilderna. En fin bok att lägga fram till beskådande på soffbordet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna