Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2012-10-15
Upplaga
1
Förlag
Parabellum Nord
Originaltitel
Det svåra fallet K
Medarbetare
Ökvist, Lennart (form)
Dimensioner
200 x 143 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Hc
ISBN
9789197812887

Det svåra fallet K

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-10-15
210
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Allt började den sommarmorgon som Louis knackade på vår dörr och hade frågor om Gerhard Lanier. Gerhard som jag trettio år tidigare arbetat med på sinnessjukhusets fasta paviljong, men som sedan försvunnit, helt enkelt gått upp i rök.
Men egentligen började historien långt, långt tidigare..."

Det är en av ingångarna i Det svåra fallet K, där sökandet efter Gerhard under en sommar och höst upptar några personers intresse. När så historien rullas upp, färgad av distorserade minnen och önskningar, blir det alltmer oklart vem de letar efter, eller varför...

I en brett upplagd kriminalroman tar Lennart Ökvist oss i Det svåra fallet K in i en värld där ingenting är svartvitt, allra minst personerna och deras bevekelsegrunder, och där svaren finns att söka mer i skuggorna än i det klara sensommarljuset.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det svåra fallet K
 2. +
 3. Mörk midsommar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mörk midsommar av Reine Nelson, Jan Olsson (inbunden).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det svåra fallet K. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jack, som är berättarrösten i denna roman, hade i...
  Kristina Simar, 10 maj 2013

  Jack, som är berättarrösten i denna roman, hade i mitten av 1970-talet ett sommarvikariat på Västerviks mentalsjukhus, slutna paviljong. Han blev intresserad av den tystlåtna patienten Gerhard som Jack inte tyckte passade in i miljön. Han gjorde några försök till kontakt, men det gav inget resultat. En kort tid efter att Gerhard skrivits ut, försvann han helt plötsligt.

  Tiden går och det blir maj 2010, Jack, hans hustru och barn är på sitt torp utanför Västervik. Plötsligt står en fr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner