Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lou (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2010-04-20
Förlag
Wibom Books
Översättare
Lotta Riad
Originaltitel
Le cimetière des autobus
Medarbetare
Sjölund, Petter (form)
Illustratör/Fotograf
Julien Neel
Dimensioner
269 x 190 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
uHci
ISBN
9789197821322

Lou 3. Busskyrkogården

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-04-20
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Aktuell från den populära TV-serien Lou som under hösten visats på Barnkanalen och som serie i Kamratposten.

Nu kommer äntligen del 3 i den tecknade serien om Lou.
Lous mamma har nu funnit kärleken i Richard och de är galna i varandra. Till slut blev också mammans rymdopera färdig. Inget kunde alltså vara bättre! Men för Lou innebär hösten stora förändringar. Huset där Tristan bodde rivs och istället förvarar kommunen skrotade bussar där. Sedan blir Lou och Mina - Lous bästa vän - ovänner. I stället träffar Lou Marie-Émilie, en tjej som ser cool ut men som verkar strunta i det mesta. Paul som Lou träffande under sommaren hos mormor, skriver brev som Lou inte förmår svara på. Ju mer hösten med dess falnande löv annalkas, desto större blir känslan av tomhet inom Lou. Det är inte lätt att bli 13 år

Känsligt beskriver författare Julien Neel pubertetens början med allt vad det innebär av funderingar och insikter. Det är ovanligt med en seriebok för unga som beskriver en tonårsdepressionen så rörande. Samtidigt finns alltid humorn med och vi möter både mormor (en mycket stolt sådan) och Urban Vittenlös i dråpliga situationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lou 3. Busskyrkogården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lou=Bäst
    Sara Victorin, 25 juni 2012

    Lou-serierna är bara bäst! Dom är så roliga. Den här boken är jämfört med dom andra lite mer ledsam. Men den är ändå lika bra som dom andra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Julien Neel

Bokvideo