Ljus från norr : budskap från universum genom Siljans måsar. D. 2 (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2009-10-01
Förlag
Siljans Måsar Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
300 g
SAB
Bl
ISBN
9789197822312
Ljus från norr : budskap från universum genom Siljans måsar. D. 2 (kartonnage)

Ljus från norr : budskap från universum genom Siljans måsar. D. 2

Kartonnage, Svenska, 2009-10-01
119
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I stormigt vatten finns alltid en stabil kärna av lugn, i stormens öga finns alltid en ryggrad av rent stål och i all turbulens och kaos som råder, finns en sådan intelligent Ordning, att den förblindar. Siljans Måsar tog sig igenom den första tidens uppståndelse och hittade sin kärna, sin Treenighet. Den strykan är orubblig och tillsammans med fyra ständigt roterande vänner från Jorden och två vänner från den andliga sfären, fortsätter de nu sin resa in i ljuset.

Vi ber om att få fullfölja höjningen av er frekvens på Moder Jord och sänder er genom denna Bok ännu högre energier av medvetande. Vår vägledning tar er till den punkt, där ni kan upptäcka ert högre Jag och få kontakt med er inre Gudomlighet. I denna insikt, i denna resa genom livet infinner sig ro och tillit, i ljuset av vår Skapares kärlek.

Det finns inga gränser för er människor. Ni är gränslösa i ert medvetande och i er kärlek. Våra budskap till er vill ge er en smak på vad ni egentligen kan åstadkomma i gemenskap med Moder Jord och hennes natur och hur ni kan hitta skaparglädjen och inspirationen i era liv. Läs det budskap som du spontant slår upp och ta till dig de ledtrådar, som just du behöver under dagen.

Att lära sig våga möta sitt motstånd, att lära sig våga tro på sig själv och att helt ge upp sitt Jag inför Skaparens tillitsfulla famn, är att få kontakt med sitt sanna Själv, sin inre essens, där kärleken glöder i ursprungets källa. Det finns ingen annan väg än ljusets väg, i total gemenskap och i frid och harmoni med sig själv.

Vi är med er genom Dagen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ljus från norr : budskap från universum genom Siljans måsar. D. 2
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Yvonne Frank Månsson