Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-11
Förlag
Stiftelsen Svenska Folkbibeln
ISBN
9789197832236
Bibeln (Svenska Folkbibeln 98) (e-bok)

Bibeln (Svenska Folkbibeln 98) E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-11
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Världens i särklass mest lästa bok, tryckt i miljarder exemplar och översatt till tusentals språk. Varför har Bibeln blivit så älskad genom alla tider? Jesus sade: "De ord som jag har talat till er är Ande och liv... Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall aldrig förgå" (Joh 6:63, Matt 24:35).

Svenska Folkbibeln är en grundtexttrogen bibelöversättning som kom ut 1998, ett allkristet alternativ med bred förankring i vår svenska kristenhet. Målet har varit att översättningen ska låta Bibeln vara det den själv utger sig för att vara - Guds ord till människan. Därför har översättare och referenter lagt stor vikt vid grundtextens exakta betydelse, parallellt med ansträngningen att ge översättningen en modern språkdräkt.

Svenska Folkbibeln har spritts i över en halv miljon exemplar och varit till glädje för bibelläsare överallt i Sverige och Svenskfinland. Vi är nu glada att kunna lansera översättningen i e-boksformat som ännu ett positivt steg i vårt uppdrag att göra Bibeln tillgänglig för alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Svenska Folkbibeln