Berätta.nu
Format
Spiral
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2013-01-30
Upplaga
1
Förlag
OrdAF
Översättare
Ann-Cathrin Granbäck
Originaltitel
The Story Maker Motivator
Dimensioner
300 x 222 x 30 mm
Vikt
870 g
SAB
F.06
ISBN
9789197839693
Berätta.nu

Berätta.nu

Spiral, Svenska, 2013-01-30
638
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En ny bok skriven av en av författarna till Berätta tillsammans som blivit så uppskattad. Denna gång vänder sig Francis Dickens till äldre elever. Hon har arbetat i projekt i mångkulturella delar av London med inriktning på elever med engelska som andra språk.

En inspirerande handbok med kopieringsunderlag för elever i högstadieåldrarna. Boken lämpar sig mycket väl inom specialundervisning och svenska som andra språk men också som extra inspiration i vanlig klass. Inte minst kan man hjälpa elever att stärka även sitt muntliga berättande. Eleverna medvetandegörs om berättandet strukturer och vidgar sitt ordförråd. Vidare ökar förmågan att ge och få respons på texter, något som betonas i läroplanen. För elever som har svårt att skriva kan berättelserna skapas och presenteras muntligt, inspelat som radioreportage eller powerpointpresentation. Lusten väcks genom bokens inspirerande och systematiska struktur.

I boken medföljer skiva med PDF-filer på kopieringsunderlag ur boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Berätta.nu
  2. +
  3. Bokens folk : en civilisationshistoria från papyrus till pixlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokens folk : en civilisationshistoria från pap... av Joel Halldorf (inbunden).

Köp båda 2 för 877 kr

Kundrecensioner