Tålamod, tajming, tapperhet - Kulturverkstans första 10 år (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2009-10-01
Upplaga
1
Förlag
Nätverkstan
Dimensioner
245 x 162 x 13 mm
Vikt
455 g
ISBN
9789197840903

Tålamod, tajming, tapperhet - Kulturverkstans första 10 år

Inbunden,  Svenska, 2009-10-01
123
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Under tio år har ett kulturellt och pedagogiskt experiment pågått under takåsarna i Göteborgs Frilagerhus. Mer än trehundra studenter har under åren diskuterat, rest, grälat, studerat, förälskat sig, planerat projekt och omvandlat kulturlivet. I boken tålamod, tajming, tapperhet berättas några av alla historier.

Kring Kulturverkstan har det genom åren funnits många personer som har stöttat och manat till förbättringar, inspirerat och provocerat; lärare, handledare, ledamöter i ledningsgruppen, och många flera. Vi har bett några av dem att skriva om utbildningen, vad den är och har varit, och vad den kunde vara. Samt de mindre och större sammanhang som den ingår i. Dessutom har ett par deltagare ur varje årskull ombetts skriva en lite längre text om sina minnen och tankar kring utbildningen. Några har valt att uttrycka sig med bild eller en dikt. Boken innehåller dessutom en början på en matrikel över alla de studenter som genom åren har studerat på Kulturverkstan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tålamod, tajming, tapperhet - Kulturverkstans första 10 år
  2. +
  3. ""På något sätt är vi med om att skapa världen på nytt..."" : 21 texter om att jobba med konst och kultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt ""På något sätt är vi med om att skapa världen ... av Lena Andersson, Róbert Blasko, Göran Dahlberg, Karin Dalborg, Rasmus Fleischer (pocket).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Dalborg