More than Human : ett rollspel om människor med superkrafter (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2013-03-15
Förlag
Vulkan
Dimensioner
230 x 160 x 15 mm
Vikt
558 g
SAB
Rdc,794
ISBN
9789197848831

More than Human : ett rollspel om människor med superkrafter

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-03-15
236
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett rollspel om människor med superkrafter. Vad hade du ha gjort om du fick en superkraft? Skulle du använda den för att bekämpa brott, eller begå dem? Finns det ens lagar som reglerar vad du skulle kunna göra? Vem skulle du berätta för? Hur skulle det förändra ditt liv? Vi är alla trasiga. vi har våra hemliga tankar och drifter, saker vi inte vill att någon ska känna till men som driver mycket av vårt handlande. Vem känner du som du skulle lita på tillräckligt för att ge dem superkrafter? Vem skulle inte missbruka dem? Gör superkrafter att man har rätten att lägga sig i politiken, hur samhället är uppbyggt, vilka krig som utkämpas och varför? Med superkrafter, har man rätten att låta bli? Det här är vad More than Human handlar om. Inte huruvida Stålmannen kan besegra Hulken, utan om vanliga människor som fått krafter, och hur de väljer att använda dem. Vad skulle du själv göra?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. More than Human : ett rollspel om människor med superkrafter
 2. +
 3. Handbok för pensionärer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för pensionärer av Gunnar Jägberg (inbunden).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av More than Human : ett rollspel om människor med superkrafter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett fantasieggande rollspel för den som vill skapa ett...
  Klas Thuresson, 11 juli 2013

  Ett fantasieggande rollspel för den som vill skapa ett eget rollspelsuniversum att spela i och ett bra och flexibelt system för att göra superhjältar. Välskrivet med fina illustrationer och den kampanjsetting som finns i boken är riktigt bra, även om jag nog personligen kommer använda idéer ur det för att skapa en setting som utspelar sig i Sverige när jag någon gång får möjlighet att spelleda det.

 2. Bra rollspel!
  Kricka, 17 mars 2013

  Som vanligt får vi ett mycket välskrivet rollspel av Mikael Bergström som lämpar sig bra både för nybörjare och mer erfarna rollspelare. Det första jag fastnade för är de snygga illustrationer på rollpersoner, krafter m.m som finns genom hela boken. Sen kunde man knappt slita sig från alla beskrivningar av dessa karaktärer som finns med. Rekommenderas starkt för alla som är intresserade av superhjältar eller övernaturliga förmågor. Blev direkt sugen på att spela en grupp nobodys med svaga förmågor. :)

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikael Bergström