Kärlekens koder (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
121
Utgivningsdatum
2014-05-02
Upplaga
1
Förlag
Tollgerdt förlag
Dimensioner
178 x 110 x 7 mm
Vikt
77 g
SAB
Dodf
ISBN
9789197914864
Kärlekens koder (häftad)

Kärlekens koder

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-05-02
92
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ingrid Tollgerdt-Andersson, Fil. dr, forskare och författare, har skrivit många böcker om ledarskap, personkemi och självkänsla. Ingrid är nu också en av experterna i SVT1:s nya relationsserie - Kärlekskoden..

Varför lyckas vissa hitta rätt? Är populära bland vänner. Avancerar och tar sig fram på jobbet och är också de som finner rätt i kärlekens labyrint.

Har vissa mer tur? Eller kan det bero på att några kan läsa kärlekens språk bättre än andra?

Kärlekens koder beskriver vilka mekanismer som ligger bakom attraktion, förälskelse och kärlek. Vilka signaler är det som styr? Hur kan man förstå kärlekens outtalade signaler?

Kärlekens koder bygger på forskning och är en vidareutveckling av den mycket uppmärksammade boken Attraktion & Kemi från 2011. Nu med fokus på kärleken. Kan man med vetenskapens hjälp lära sig förstå kärlekens språk och finna långvarig närhet?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlekens koder
 2. +
 3. Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tid att leva : ett tioveckors program för stres... av Fredrik Livheim, Daniel Ek, Björn Hedensjö (häftad).

Köp båda 2 för 361 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlekens koder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kärlekens koder = Koder för livet
  Bodil Olsson, 6 juni 2014

  En lättläst och intressant bok. Lätt att ta till sig och begrunda. Nyttiga tips och reflektioner som ökar förståelsen för varför människor beter sig som de gör i olika situationer både privat och i arbetslivet.
  Hade önskat att jag fått läsa den tidigare i livet och då säkert haft nytta av den i arbetslivet. Som pensionär kommer jag nu att se på mina barn och barnbarn med större nyfikenhet och med lite annan öppenhet än tidigare.
  Rekommenderas till alla som vill lära känna sina medmänniskor lite bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingrid Tollgerdt-Andersson