Kärlek och svek (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2015-09-01
Förlag
Tollgerdt förlag
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
436 g
SAB
Hc
ISBN
9789197914871

Kärlek och svek

Inbunden,  Svenska, 2015-09-01
179
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Din pappa lever!" Det kändes som om Emma höll på att gå sönder, men så behärskade hon sig och lämnade mamma med orden "så du har ljugit ett helt liv för mig." Efter avslöjandet blir relationen med Julia mer och mer komplicerad. Emma försöker döva ångesten genom destruktiva sexuella relationer och hon faller allt djupare.

Att bli sviken och bedragen orsakar svår smärta. Kanske är det allra värsta sveket att svika sig själv? Är det detta Emma har gjort? Svikit sig själv och lagt skulden på alla andra. Vågar hon möta sitt inre och till sist fånga lyckan?

En kärleksroman om ensamhet, ångest och destruktivitet, men också om passion och förälskelsens helande kraft. Kärlek och svek är en fristående fortsättning på Ingrids debutroman Gränslandet.

Ingrid Tollgerdt-Andersson, doktor i ekonomisk psykologi, forskare, författare och konsult, disputerade vid Handelshögskolan i Stockholm med en mycket uppmärksammad avhandling om framgångsrikt ledarskap. Hon har fortsatt forska om ledarskap och skrivit flera böcker inom området. Ingrid har även gett ut ett antal populärvetenskapliga böcker som rönt stort intresse i media. 2013 debuterade hon som romanförfattare. Våren 2014 medverkade Ingrid som expert på kroppsspråk och personkemi i SVT-serien Kärlekskoden. Ingrid bloggar regelbundet om självkänsla och personlig utveckling samt för Resemagasinet Vagabond. Detta är hennes andra roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärlek och svek
  2. +
  3. Gränslandet : en kärleksroman

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gränslandet : en kärleksroman av Ingrid Tollgerdt-Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 327 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Tollgerdt-Andersson