Skunk : De bästa texterna från skunk.nu (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2010-11-15
Förlag
Eitrem förlag
Dimensioner
210 x 135 x 19 mm
Vikt
500 g
SAB
Hc(s)
ISBN
9789197915809

Skunk : De bästa texterna från skunk.nu

Häftad,  Svenska, 2010-11-15
171
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken innehåller de bästa texterna från communityn Skunk.nu, i urval av författarna Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Ida Säll.

Bakom pseudonymerna döljer sig välkända namn som Måns Wadensjö, Therese Bohman och Elin Ruuth, men också fantastiska skribenter och berättelser som tidigare bara har gått att läsa på just Skunk. Det är desperat, roligt, sorgligt och unikt.

Skunk är ingenting. Skunk har inte gjort ett skit och det är Skunks poäng. Skunk är som den sämsta sortens förälder. Det fanns inga förväntningar. Ingenting har tagits om hand och ingenting har modererats. Skunk har blivit ett övergivet rum.
Ur redaktörernas förord

Alltsammans är oavbrutet spännande och läsvärt. Det är som om det växer en litteratur på nätet som håller oerhört hög kvalitet, utan att anpassa sig till sådana former som roman eller dikt.
Inga-Lina Lindqvist, Aftonbladet

"Funkar dagboksflödena som boktexter? Jadå. En del som litterära noveller, språk-materialistisk poesi eller underhållande (ja, faktiskt) pratshower från helvetet. Just nu kan jag faktiskt inte komma på en häftigare skrivtillvaro än fritt ur hjärtat under ett alias. Uppenbarligen kokade den här stora communityn av skribenter med litterära ambitioner, urvalet är i alla fall sådant som bör hetsa upp förlagsredaktörer."
Gunilla Brodrej, Expressen
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skunk : De bästa texterna från skunk.nu
  2. +
  3. Naturen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naturen av Caroline Ringskog Ferrada-Noli (pocket).

Köp båda 2 för 250 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »