Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2015-12-21
Upplaga
2
Förlag
Dana Förlag
Dimensioner
185 x 130 x 10 mm
Vikt
274 g
SAB
Qb,Bi
ISBN
9789197948654
Mötas på riktigt : professionellt och personligt (inbunden)

Mötas på riktigt : professionellt och personligt

Inbunden Svenska, 2015-12-21
270
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Per Hörbergs bok "Mötas på riktigt - professionellt och personligt" riktar sig till alla som har insett hur viktig den personliga närvaron i varje möte är, om det så är ett möte på jobbet, med en vän eller med sin partner. Per Hörberg talar i boken till våra djupt mänskliga behov och ger samtidigt konkreta tips på vad vi behöver tänka på för att skapa meningsfulla och effektiva möten - en verktygslåda för alla som vill mötas på riktigt, i jobbet och privat.

I boken ställs frågan till vilken nytta arbetsveckorna på företag och organisationer fylls  med möten när möteskvaliteten brister och avsikten med mötena är oklar. Per Hörberg ger många konkreta tips på vad vi behöver tänka på för att skapa bra möten, och boken passar för alla som leder eller deltar i möten på jobbet. Här visas hur organisationer kan skapa förutsättningar för riktigt meningsfulla möten. Effektivare hävstång för framgång finns inte!

"Mötas på riktigt" är också en praktisk filosofibok för vardagens alla möten, privat och professionellt. Till skillnad från andra böcker om mötesteknik ställs frågan om inte alla möten har något gemensamt. Livet består till stor del av att möta andra människor. Ett möte blir inte meningsfullt bara av det som sägs, det krävs också ett lyssnande, ett gemensamt syfte och respekt för varje deltagares behov. Boken riktar sig till alla som har insett hur viktigt det personliga i varje möte är.

"Mötas på riktigt" inspirerar till välbefinnande och till effektfullhet. Självledarskap, självkännedom och självmedkänsla är några av nyckelorden, som förklaras med hjälp av rykande aktuella kapitel om mindfulness och mentalisering.  Äkta möten lockar fram vårt inre, lugna landskap även under stressiga arbetsdagar. Mötas på riktigt är en guide för att skapa de möten du vill ha - professionellt och personligt!

OM FÖRFATTAREN

Per Hörberg har som organisations- och managementkonsult, utbildare och coach mött tusentals chefer från Melbourne till New York, London, Ystad och Haparanda. Per är också projektledare för den ideella organisationen Initiativ Samutveckling (www.samutveckling.se), vars syfte är att bidra till goda samtal, dialog och ett starkare civilsamhälle. Per har en bakgrund som reservofficer och chef inom Ikea. Mötas på riktigt är Per Hörbergs sjätte bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mötas på riktigt : professionellt och personligt
  2. +
  3. Projektledning upplaga 8

De som köpt den här boken har ofta också köpt Projektledning upplaga 8 av Bo Tonnquist (häftad).

Köp båda 2 för 889 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Hörberg

  • Tid För Tid : Om Nutidsmänniskans Kamp För Att Hinna Med

    Per Hörberg

    Hörberg, Per. Tid för tid : om nutidsmänniskans kamp för att hinna med Tid för tid har skapats i dialog med nära två tusen läsare på nätet. Boken handlar om den nya fattigdomen i välfärdssamhället : fattigdomen på tid. Vi får följa ett rollspel i ...