Det empatiska ledarskapet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2023-04-20
Upplaga
1
Förlag
Alinea förlag
Medarbetare
Lindberg, Andreas (red.)
Dimensioner
230 x 155 x 13 mm
Vikt
420 g
SAB
Qcab
ISBN
9789197955669

Det empatiska ledarskapet

Inbunden,  Svenska, 2023-04-20
276
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Följ med på en fantastisk förändringsresa!
Denna bok handlar om vad ett empatiskt ledarskap innebär och vilken kraft det kan skapa i en organisation. Bakgrunden är den förändringsresa som Gerhard Bley som vd för Kavli gjorde och hur Kavli genom en rad förvärv, växte från 400 miljoner kr till över en miljard kr i omsättning och gick från ett till 14 varumärken.
Denna process hade inte varit möjligt utan ett empatiskt, agilt ledarskap. Gerhard Bley beskriver den outtömliga resurs som finns i organisationer om man bara ger förutsättningar för människor att agera, växa, bidra och känna sig trygga.
Författarens förhoppning är att boken ska hjälpa människor
i allmänhet, och ledare i synnerhet, att känna harmoni och tillfredsställelse med livet. En empatisk ledarskapssyn är således inte enbart begränsad till ökad prestationsförmåga hos en organisation, utan är också ett verktyg till att uppnå hållbara individer, hållbara samhällen och en hållbar planet.

Gerhard Bley är civilekonom och vd för Norrmejerier. Han har ett 30-årigt förflutet av företagsledande befattningar i många olika branscher och företag (Kavli, Arla Foods, Arvid Nordquist AB, Fagerdala World Foams AB m fl).
Till detta ska läggas många förtroendeuppdrag i ideella organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det empatiska ledarskapet
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 525 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gerhard Bley

 • Instinkt eller insikt: bättre resultat genom empatiskt ledarskap

  Gerhard Bley

  Gerhard Bleys personliga resa från ett traditionellt, konservativt management till ett empatiskt ledarskap. I denna bok beskriver författaren Gerhard Bley - med över 25 års VD-erfarenhet från större organisationer - sin väg från ett traditionellt ...

 • Instinkt eller insikt

  Gerhard Bley

  Gerhard Bleys personliga resa från ett traditionellt, konservativt management till ett empatiskt ledarskap. I denna bok beskriver författaren Gerhard Bley ? med över 25 års VD-erfarenhet från större organisationer ? sin väg från ett traditionellt ...