Vaccinationer : risker och skador (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2015-03-26
Upplaga
2
Förlag
Anarchos förlag
Översättare
Peter Pettersson
Originaltitel
Make An Informed Vaccine Decision
Dimensioner
240 x 150 x 20 mm
Vikt
498 g
SAB
Vnaaa
ISBN
9789197971478
Vaccinationer : risker och skador (häftad)

Vaccinationer : risker och skador

(28 röster)  |  Läs 18 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-03-26
269
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn?Denna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i både USA och Sverige tar upp de risker som finns vid en vaccination och vilka skador som kan uppkomma - information som i dag inte är lätt att få tag i på svenska.Barnvaccinationsprogrammet i både USA och Sverige är så trångt att barn får flera vacciner under ett enda besök - upp till sex vacciner på en och samma gång i Sverige. Föräldrar och läkare glömmer ofta att vacciner är läkemedel. Hur ofta tar vi som vuxna så många läkemedel samtidigt? Vad skulle göra oss mest förvånade: att vi fick biverkningar eller att vi inte fick det? I denna bok får du bland annat lära dig: * Hur utbredda och allvarliga de sjukdomar är som myndigheterna rekommenderar vaccination mot, inklusive vem som löper störst risk att drabbas av dessa sjukdomar. * Vilka biverkningar och skador varje vaccin kan ge, med sammanfattningar av de viktigaste forskningsstudierna. * Vilka vacciner som ingår i det svenska barnvaccinationsprogrammet och hur mycket aluminium de innehåller."Ett absolut måste för medicinsk personal, speciellt barnläkare, liksom för motiverade lekmän som söker fakta och ordentlig vägledning, i stället för politiska program förklädda till vetenskapliga sanningar." - Thomas E. Levy, läkare, jurist, specialist inom kardiologi och internmedicin"Jag tror att detta är den bästa enskilda boken i ämnet för en allmän läsekrets."- Richard Moskowitz, läkare, specialist i allmänmedicin"Tack för denna mycket uppskattade och väl ansedda resurs; jag kommer fortsättningsvis att rekommendera denna bok både till föräldrar och hälso- och sjukvårdspersonal."- Susan McCreadie, läkare, specialist i pediatrikMed dr Mayer Eisensteins och Neil Z. Millers hjälp är det nu möjligt att fatta välgrundade vaccinbeslut.Om författarna:Dr Mayer Eisenstein, jurist och läkare med magisterexamen i folkhälsovetenskap, är medicinsk chef för Homefirst Health Services i Chicago. Dr Eisenstein har varit läkare, förlöst barn och erbjudit familjer förebyggande hälsovård i över 35 år.Neil Z. Miller, chef för Thinktwice Global Vaccine Institute i New Mexico, är journalist med inriktning på medicinsk forskning och författare till flera böcker om vacciner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vaccinationer : risker och skador
 2. +
 3. Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Ph... av Robert F Kennedy Jr (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 18 recensioner av Vaccinationer : risker och skador. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs gärna

  SUPER viktigt bok rekommenderar varmt alla bör läsa just den bok om vaccinationer. Man ska själv bestämma om, när och hur viktigt är det samt vilka vaccinationer är behov och vilka ska man behöva inte ta.

 2. Vaccinationer: risker och skador
  Linda Huss, 13 april 2023

  En jättebra bok. Lättläst och lättförstådd bok. Väl värd att läsas. Och man blir mer införstådd i verkligheten och de verkliga sanningarna som WHO och alla andra medicinbolag försöker tvinga på och i oss.

 3. Bör läsas av alla!!
  Johanna , 4 april 2023

  Jag som var en skeptiker till vaccinmotståndare är efter denna bok en vaccinmotståndare! Ett måste för alla föräldrar och alla som inte ser farorna med vacciner.

 4. Kanon
  Malin , 16 februari 2021

  Super bra bok med bra information bara +
  Visar både för och nackdelar med vaccinationer, bra bok för den som tvekar!

 5. Lou
  Lovisa Billones, 31 oktober 2020

  Riktigt bra bok, den fick mig att ta ett beslut gällande att inte längre vaccinera mig eller mitt barn mer.

 6. Bra och lärorik bok!
  Heidi, 4 september 2020

  Lärorik bok, köpte en till mig själv samt min vän. Bra att få en inblick och förstå hur världen fungerar. Viktigt att veta vad man sprutar in i sin kropp och själv göra ett val gällande sig själv samt sin familj.
  Rekomenderar denna bok.Men man måste vara mottaglig och öppen som person för att kunna få till sig andra persvektiv än vad vi är vana vid.

 7. Fantastisk bok
  Eleonor, 5 februari 2020

  Äntligen lite realism kring vaccin.
  Det behövs mer kunskap och inte indoktrinering. Om det ska bli objektivt måste man belysa allt. Naturligtvis finns både fördelar OCH nackdelar inom medicin.

 8. Vidrigt och cyniskt!
  Fredrik Alvelöv, 29 augusti 2019

  En katastrof för mänskligheten om ni tror på denna goja! Köp absolut inte! Bara faktafel och förvridningar av sanningen. Rena lögner.

 9. Mycket information och källor
  Colomba, 1 december 2018

  Glad att jag hittade en sådan bok som verkligen vill upplysa om verkligheten bakom en spruta. Sedan att det är en legitimerad läkare med en PHD och lång erfarenhet inger förtroende .

  Lätt att bläddra i och hitta information. Med studier och källor.

  Borde vara obligatorisk för läkarna och ssk i Sverige, som ofta inte har grundkunskap om vacciner och bara följer rekommendationer.

 10. Läsvärt!
  Fredric, 22 oktober 2018

  Väldigt upplysande bok. Något alla borde ta del av.
  Här finns information man aldrig får på BVC eller vårdcentral. Alla borde ha denna i sin bokhylla.

 11. Felaktig o farlig!
  Mats (Uppsala), 8 juli 2018

  Tvärtemot vad boken påstår är detta inte en bra källa till information om vaccin. Den är skriven av en vaccin-motståndare och är fylld av felaktiga påståenden.
  Bla så används flitigt berättelser från VAES registret i boken. Det är viktigt att veta I VAES hamnar ALLT som rapporteras. Dvs det mesta sådant som bara råkar hända ungefär samtidigt som vaccinationen. (I en grupp av 10 miljoner människor händer väldigt mycket vid en viss tidpunkt alldeles oberoende om de får en vaccindos just d... Läs hela recensionen

 12. Informativ bok
  Helena T, 13 juni 2017

  Mycket intressant bok om vad som faktiskt kan hända vid vaccinationer.
  Vaccination har idag blivit något som många blir ifrågasatta angående om man väljer att inte vaccinera. Här får man konkreta exempel på risker.

 13. Alla bör läsa!
  Mimmi, 25 maj 2017

  Mycket viktigt innehåll som var å en bör läsa INNAN man beslutar att vaccinera sina barn eller sig själv för den delen!

 14. Intressant läsning för föräldrar.
  Bokmalen, 21 mars 2017

  Detta var en mycket intressant bok om vaccinationer, dess effekt och dess biverkningar.

  Jag är inte emot vaccinationer men stor del av denna information var ny för mig.

  Klart läsvärd för dig som har barn eller funderar på att vaccinera sig. Ett gott komplement till den information som ges av vårdcentral och myndigheter.

 15. Obligatorisk läsning för alla, speciellt föräldrar
  Terapeuten, 2 september 2016

  Denna bok är ett av sitt slag på svenska. Det är mycket tydligt talande för hur vacciner framställs, innehåller, används, fungerar och viktigast av allt vilka för och nackdelar det innebär att använda dessa på spädbarn, små barn, barn ungdomar men även vuxna och äldre. Boken informerar även om hur man kan söka information via olika studier de själva använt sig av och hur man finner information om hur man ska agera för att rapportera biverkningar som inte finns med och som inte enligt läkemede... Läs hela recensionen

 16. Läsvärd!
  Roxanne Muñoz Rytting, 1 februari 2016

  En absolut läsvärd bok för alla som tvekar inför att vaccinera och även för alla som inte tvekar. Mycket bra fakta och statistik!

  Den här boken ger lite kött på benen om man vill ge sig in i en vaccinationsdiskussion, oavsett om det är med en vän eller en bvc-sköterska.

 17. Mycket intressant
  Johan, 11 december 2015

  Boken har ett kapitel om varje sjukdom som vi vaccineras mot och skriver tydligt för och nackdelar.
  Denna bok bör alla läsa, speciellt alla läkare, bvc-sjuksköterskor och föräldrar.

  Tyvärr tar den inte upp de ekonomiska aspekterna och skriver inte om företagen som tjänar otroliga summor på vaccinationen.

 18. Jättebra bok om vaccinationer!
  Susanne Therese Wallin, 18 september 2015

  Kan vara den bästa boken jag köpt!
  Är du kluven när det gäller vaccinationer så är
  detta en jättebra bok!
  Rekommenderas!!!

Visa alla 18 recensioner

Fler böcker av författarna