Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2013-11-01
Upplaga
2
Förlag
Kreafon
Dimensioner
224 x 155 x 10 mm
Vikt
343 g
SAB
Qblb,Pucb,658.872
ISBN
9789197981729
Marknadsföring och kommunikation i sociala medier (häftad)

Marknadsföring och kommunikation i sociala medier

(3 röster)
Häftad Svenska, 2013-11-01
389
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Här är boken som lotsat hundratals, kanske tusentals, företag och organisationer ut i sociala medier. En av Sveriges mest lästa och citerade böcker i sin genre, full av tips för dig som vill dra nytta av sociala medier, som företag och i yrkesrollen. Denna andra och helt omarbetade upplaga ger svar på de vanligaste frågorna och är full av goda exempel - Hur drar man nytta av sociala medier för omvärldsbevakning, PR, kundservice och rekrytering? Vad krävs för att lyckas med kampanjer och sälj? Vilka sociala medier passar till vad, och vad är lämpligt för B2B och B2C?

I boken hittar du bland annat:
- Snabbguider för Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och andra sociala medier
- En översikt över vilka sociala medier som är användbara till vad
- Handfasta råd för att bemöta negativ kritik
- Trestegsraketen som får fart på spridningen
- Metod för att göra en sociala medier-strategi
- Grundläggande juridik kring bland annat tävlingar

I slutet av varje kapitel finns diskussionsfrågor att använda på arbetsplatsen, i klassrummet eller för att få igång dina egna tankar.

Om författaren: Lena Leigert (fd Carlsson) driver kommunikationsbyrån Kreafon och har arbetat med marknadsföring och kommunikation i mer än 15 år. Hon är en ofta anlitad föreläsare och rådgivare åt såväl företag som offentliga verksamheter. Hon har utsetts till en av Sveriges tio PR-konsulter med störst digitalt inflytande (Cision 2012) och har tidigare skrivit Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier (Kreafon 2009), Sociala Medier - En Lathund (Kreafon 2010), Nya Tiders Varumärken (Kreafon 2011) och Rekrytering av Familjehem i Sociala Medier (Sveriges Kommuner och Landsting 2012).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknadsföring och kommunikation i sociala medier
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 596 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Recensioner i media

"Om man på riktigt bryr sig om vad kunderna tycker, så är ett stort engagemang och intresse för sociala medier givet. Boken är upplysande och visar hur man lever som man lär."
- Lars Backström, VD för Västtrafik

"Det här är ett väldigt viktigt område, inte minst för de som driver eget. Den här boken ger mycket bra hjälp och massor av bra tips även för småföretagare."
- Anders Andersson, Driva Eget

"Vi har utbildat väldigt många webbkommunikatörer med hjälp av Lenas bok. Den fungerar utmärkt både som lärobok och som en manual för löpande marknadsföring."
- Maria Olin, rektor på Medieinstitutet

"Mycket bra handbok med bra översikt över dagens medielandskap. Ger handfasta råd som jag kan tillämpa direkt i mitt arbete i offentlig förvaltning och inspirerar till att prova nya sociala medier. Ligger på mitt skrivbord så att jag ständigt kan återkomma till den!"
- Agneta Blocksjö Attar, kommunikatör, Göteborgs Stad

"Våra moderna verktyg för marknadsföring, som Facebook och Twitter, är på allas läppar, men ändå är det svårt för många att förstå. Vad får man göra? Vad bör man göra? Lena Leigerts bok gör det svåra enkelt, både med många konkreta exempel, men också med ett begripligt språk som inte trivialiserar utan bara beskriver tekniken på ett enkelt sätt. För den som vill ta klivet in i den moderna marknadsföringen är detta en utmärkt start."
- Magnus Höij, chefredaktör Internetworld.