Vänd på tanken : framgångsrik undervisning i klassrummet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Verktygslåda för pedagoger
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2016-06-14
Upplaga
1
Förlag
Stefan Hertz utbildning AB
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
418 g
SAB
Ea
ISBN
9789198047523
Vänd på tanken : framgångsrik undervisning i klassrummet (häftad)

Vänd på tanken : framgångsrik undervisning i klassrummet

Häftad,  Svenska, 2016-06-14
286
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vänd på tanken - Framgångsrik undervisning i klassrummet är en bok för dig som vill utveckla din undervisning. Boken vrider och vänder på olika metoder, modeller och undervisningsstrategier. Den tar sin utgångspunkt i lärandets mekanismer och klassrummets förutsättningar, metoderna och modellerna, och för samman dem i nya perspektiv.

Vi som skrivit boken ser en trend att "nya" metoder och modeller införs i sin helhet - och ibland utan nödvändig granskning, reflektion och förståelse för hur de ska användas i undervisningen för att ge mesta möjliga positiva effekt. De införs ibland för att de är det "senaste, det som alla håller på med". Vi vill hävda att ingen metod eller modell kan införas i sin helhet, utan behöver anpassas och modifieras efter den klass, grupp, och de elever du har. Metoderna och modellerna behöver göras om till din egen praktik. När de är dina egna verktyg blir de effektiva.

Vi kommer att gå igenom några poulära metoder och modeller. Men istället för att använda dem direkt och i sin helhet, så tar vi pusselbitar av dem och för ihop dem pusselbitar från andra metoder och modeller.

Vi vill även få dig att vrida och vända på pusselbitarna och se dem ur nya perspektiv, och på så sätt skapa en pedgogisk verktygslåda som är din egen. Vi kommer även att vända på tanken och få dig som undervisar att även använda undervisningsmetoderna och modellerna på dig själv.

Så oavsett om du är lärarstuderande, lärare eller intresserad av att läsa om pedagogik och undervisning, så är Vänd på tanken - Framgångsrik undervisning i klassrummet för dig som vill stretcha dina tankar kring undervisning och lärande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vänd på tanken : framgångsrik undervisning i klassrummet
  2. +
  3. Att få barnets språk att växa - Strategier för språkutveckling i förskolan, skolan och hemma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att få barnets språk att växa - Strategier för ... av Karolina Larsson (häftad).

Köp båda 2 för 614 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »