Livets Labyrint (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2012-10-01
Upplaga
1
Förlag
Smiling Warrior Publishing
Dimensioner
214 x 142 x 22 mm
Vikt
460 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198053104

Livets Labyrint

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2012-10-01
543
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ganska uppfriskande och omskakande att få hela sin världsbild förändrad när man vispar pannkakssmet.

Bilder började som vanligt att rinna fram för mitt inre öga. Allt från galaxer och solsystem till tyfoner, vattenvirvlar och svarta hål. Jag fick tydligt förklarat för mig att allt, hela skapelsen, är uppbyggd på samma sätt. Ett center som allt kretsar kring, och ju närmare detta center man kommer desto snabbare går det. Skrapet när jag bredde smör på en knäckemacka var ett trevligt bakgrundsljud till den pirrande spänning som vibrerade i min kropp. Den speciella upprymdhet som alltid kommer när jag känner att jag plötsligt gjort ett genombrott till ett nytt lager av förståelse. "Livets Labyrint" lyser med tryckbokstäver i mitt inre, och det kändes som om jag precis fått en modell över själva livet. Själva livets flöde. Kan det vara så enkelt? Kan kartan inte vara krångligare än så? Livets Labyrint är en direkt fortsättning på En Leende Krigare Vaknar, den första delen i äventyrsromanserien som baseras på författarens egna upplevelser, insikter, drömmar och visioner.

Till grund för böckerna ligger författarens djupa övertygelse att vi människor knappt börjat fantisera om vilka förmågor vi har eller hur magnifikt fantastiskt grandiosa vi i sanning är. Vi är alla våra egna mästare, och det enda vi behöver göra är att minnas.
Vardagen är full av skatter, magiska mirakel och ledtrådar till oss själva. Svaren jagar oss, det handlar bara om att stanna upp och ställa rätt frågor.
Äventyret väntar på Dig. Vad väntar Du på?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livets Labyrint
  2. +
  3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 782 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sven-Alex Trygg

  • En leende krigare vaknar

    Sven-Alex Trygg

    En utbränd man säger efter mycket vånda upp sig från sitt arbete som biträdande jurist och flyttar ut i skogen, till tystnaden och ensamheten... Han börjar komma ihåg vem han är. Han börjar minnas varifrån han kommer och varför han befinner sig på...