Spirit junkie : resan mot inre frid (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2014-12-01
Upplaga
1
Förlag
Egia förlag
Översättare
Cicci Lyckow Bäckman
Originaltitel
Spirit Junkie
Dimensioner
210 x 160 x 20 mm
Vikt
449 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198053425

Spirit junkie : resan mot inre frid

(11 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-12-01
243
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En ung tjej i New York, i vild fart genom livet och med en stadig kurs mot stupet. Gabrielle Bernsteins liv präglades tidigt av droger och självdestruktivitet, men en inre röst och ett möte med författaren och inspiratören Marianne Williamson ledde till en viktig vändpunkt.

Spirit Junkie beskriver en personlig resa från kaos till harmoni, inspirerad av Mirakelkursen, en andlig självhjälpskurs som handlar om att förlåta och gå bortom rädslan där man kan genomskåda den del av livet som är illusion.

Boken ger kraftfulla verktyg för att se den "lilla, galna tanke" som hindrar oss från att öppna upp för mirakler i vardagen. Genom en stark och personlig berättelse, praktiska övningar och meditationer vägleds läsaren i konsten att öppna sinnet. Varje gång vi står inför ett val har vi möjligheten att låta kärleken vägleda vårt beslut så att vi kan omfamna all den glädje, kreativitet och fridfullhet som livet erbjuder.

"Den här boken är berättelsen om Gabrielles personliga resa, men den är även en handbok för oss alla. Hennes uppriktighet, villighet och verkliga ödmjukhet inför det som Mirakelkursen lär ut ger henne den kraft som en verklig lärare har". - Marianne Williamson

"Spirit Junkie är inte en ny i mängden av intetsägande självhjälpsböcker. Den är modern, sund, djärv och opolerad - precis som Gabrielle Bernstein själv". - Kris Carr

Om författaren: Gabrielle Bernstein växte upp i New York där hon först utbildade sig till skådespelerska. Idag är hon en New York Times-bästsäljande författare, entreprenör, coach, föredragshållare och yoga- och meditationslärare. Hon har även grundat HerFuture.com, ett socialt nätverk för kvinnor samt har sin egen talkshow på Hay House Radio.

Gabrielle har hyllats av Oprah Winfrey och kallats "den nya tidens guru" av New York Times.

"Jag gick vilse i en värld som jag själv hade projicerat, för att sedan vända mig inåt och ta till mig glädjen som den enda sanna upplevelsen." - Gabrielle Bernstein
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spirit junkie : resan mot inre frid
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 332 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spirit junkie : resan mot inre frid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst
    Carin von Walden, 16 december 2014

    Mycket enkel och lättförståelig text om egot, förlåtelse och mycket annat. Rekommenderas varmt till alla som vill sprida mer glädje och kärlek.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gabrielle Bernstein