Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2015-09-01
Upplaga
1
Förlag
Egia förlag
Översättare
Cicci Lyckow Bäckman
Originaltitel
Relationship Handbook
Dimensioner
203 x 146 x 17 mm
Vikt
351 g
SAB
Dok
ISBN
9789198053449

Relationshandboken : en väg till medvetenhet, läkning och utveckling

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2015-09-01
207
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En vägledning till metoden Voice Dialogue som utvecklats av psyologerna Hal och Sidra Stone. Om medvetenhet i speglingen mellan inre och yttre kommunikation.

Pionjären Shakti Gawain har flera årtionden bakom sig som utbildare och kursledare inom personlig utveckling. Hon är även författaren bakom högt uppskattade klassiker som Kreativ visualisering och Att leva i ljuset. Nu har hon, tillsammans med kollegan Gina Vucci, skrivit en omvälvande bok inom ett område som hon alltid känt varmt för: våra relationer.

Relationshandboken förmedlar insikter och tekniker som författarna testat och finslipat både i sitt eget liv och tillsammans med kursdeltagare. Deras perspektiv flätar samman våra många relationer på olika plan - kärleksrelationer, relationer med familj, kolleger och barn, inre relationer med egna åsikter och övertygelser samt relationer med både medvetna och omedvetna sidor i den egna personligheten - så kallade primära och förnekade jag.

I boken hittar du strategier för hur man kan bli medveten om sina inre röster, hur man använder tekniken Voice Dialogue som utvecklats av Hal och Sidra Stone samt hur man kan använda alla relationer som en väg till ökad självkännedom. Med sin mjuka vägledning visar Shakti hur alla våra aktuella relationer kan betraktas som en väg till ökad medvetenhet, läkning och utveckling.

Relationshandboken är unik inom sitt område. Läs den, avsätt lite tid för övningarna och förbered dig på häpnadsväckande resultat!

"I vår strävan efter ökad medvetenhet är Shakti Gawain en av de starkast lysande stjärnorna."

Wayne Dyer

"Shakti Gawains arbete är ett framstående bidrag."

Deepak Chopra

"Shakti Gawain och Gina Vucci koncentrerar många års erfarenhet till en lättillgänglig uppslagsbok med verktyg som läsarna alltid kan återvända till."

Publishers Weekly
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Relationshandboken : en väg till medvetenhet, läkning och utveckling
  2. +
  3. Din inre borg : en resa till djupet av din själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din inre borg : en resa till djupet av din själ av Caroline Myss (pocket).

Köp båda 2 för 286 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna