Agalias Väktare - Eliona (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (57.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Agalias Väktare (del 1)
Utgivningsdatum
2015-03-31
Förlag
Prinsen & Prinsessan Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Gabrielle Nilsson
ISBN
9789198059564

Agalias Väktare - Eliona E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2015-03-31
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Eliona har äntligen fått sin första magiska kraft som väktare av Mirania, ett av Agalias riken. Nu måste hon bege sig ut på en resa för att finna sina andra två krafter. Först när hon har tre magiska krafter är hon en riktig väktare och kan skydda prinsessan Kira, Miranias blivande drottning.

När Eliona övernattar på Vikängen får hon en känsla av att något illa är på väg att hända i Agalia. Hon vet inte riktigt vad det är, men hon förstår att hon måste finna sina krafter och bege sig hemåt så fort som möjligt.

Agalias väktare tar dig med på en resa genom magiska landskap och öppnar portarna till en helt ny mytisk värld. Boken är den första i en planerad serie om Agalias väktare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Agalias Väktare - Eliona. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantasybok i magiskt landskap

    Detta är första boken i fantasyserien Agalias väktare som handlar om den magiska världen Agalia och dess olika riken. Varje riken har en grupp väktare som har som uppgift att skydda olika kungligheter i de olika rikena. Varje väktare har tre magiska krafter och i denna boken får vi följa Eliona - en av riket Miranias väktare som precis fått sin första magiska kraft och ger sig ut på en resa för att finna sina två andra krafter.

    A uppskattade denna boken mycket - speciellt all magi - ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna