Det Moderna Folkhemmet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2018-07-05
Upplaga
1
Förlag
Asp & Lycke
Dimensioner
177 x 109 x 14 mm
Vikt
144 g
SAB
Occ.06z Sverigedemokraterna
ISBN
9789198116243

Det Moderna Folkhemmet

(21 röster)  |   Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-07-05
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Jimmie Åkesson är Sverigedemokraternas partiledare. I Det Moderna Folkhemmet beskriver han lättillgängligt och kortfattat sina och partiets drivkrafter och visioner för Sverige. Vilket samhälle får man med SD och Åkesson? Vilka frågor är de viktigaste för Sveriges långsiktiga utveckling? Hur vill SD skapa ett Sverige som håller ihop? Hur byggs det moderna folkhemmet?

Med utgångspunkt i Jimmie Åkessons egna tal och SD:s principprogram ges svar på dessa och andra frågor. Boken har karaktären av debattbok och syftar till fortsatt diskussion om vilken väg Sverige ska välja in i framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Det Moderna Folkhemmet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och lättläst
  Katarina, 12 december 2019

  Jimmies bok " det moderna Folkhemmet" går igenom de viktigaste huvudpunkterna som ingår i SD's ideologi. Bra sammanfattat och lättläst.
  Hade dock velat ha den inbunden istället för pocket ! Den skall nämligen få bästa plats i bokhyllan☝️

 2. Välskriven
  Malka, 27 augusti 2018

  En intressant och välskriven bok som ger en inblick i Sverigedemokraternas värderingar och prioriteringar. Lättläst både vad gäller språk och stil.

 3. En otrolig bra bok, den bästa jag har läst.

  Författaren får läsaren att snabbt komma in i boken och känna igen sig. Boken är väldigt lättläst och den har en sådan starkt uppbyggnad att när man börjar läsa första kapitlet så kan man inte sluta.
  Det är en sanningens bok där författaren själv beskriver sin verklighet i livet och som man snabbt kan identifiera sig med. Läs den.

 4. Klart läsvärd
  Mats Kenny Joakim Vile Wennborg (Järpås), 21 augusti 2018

  En intressant och klart läsvärd bok, som verkligen borde läsas av alla som är tveksamt eller negativt inställda till Sverigedemokraterna. Då den ger lite mer insikt i vad SD faktiskt är och inte bara vad dom beskylls för att vara av meningsmotståndare.
  En lätt läst och trevlig liten bok..

 5. Ärlighet om Sverige idag
  Camilla , 20 augusti 2018

  Intressant bok om varför Sverige ser ut som det gör idag, med alla problem som uppkommit, och vad vi kan göra för att minska dem.

Visa alla 5 recensioner