Pippi Långstrump (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (101.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Astrid Lindgren
Utgivningsdatum
2019-05-31
Förlag
Astrid Lindgren AB
ISBN
9789198119237
Pippi Långstrump (ljudbok)

Pippi Långstrump Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Pippi Långstrump är den starkaste och snällaste och roligaste och rikaste flickan i hela världen. Hon bor alldeles ensam i Villa Villekulla med sin häst och sin apa Herr Nilsson. En hel kappsäck full med gullpengar har hon också. I huset bredvid bor Tommy och Annika, och sedan Pippi flyttade in har allt blivit mycket roligare! För Pippi bakar pepparkakor direkt på golvet, hon kan lyfta sin häst på rak arm och hon leker kull med poliser när de kommer och vill hämta henne till ett barnhem. Här kan du höra allt om detta och om ännu fler av Pippis roliga påhitt tillsammans med Tommy och Annika.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pippi Långstrump. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk!
  -, 22 juni 2022

  Rösten berättar så fint och passande om innehållet, så att det känns som att man är med när Pippi, Tommy och Annika gör affärder och köper 18 kilo karameller. Rekommenderar för alla!

 2. Astrids inläsning av det bästa från Pippiböckerna
  Morpheus, 28 juli 2020

  Ljudboken "Pippi Långstrump" är inte en 1:1 adaption av någon av Pippi-böckerna. Den är snarare en best of med utvalda kapitel ur alla tre böckerna (fast flest kapitel från första boken, där det bara är ett kapitel som saknas).
  Varför man har valt att göra så här vet jag inte, men gissar att man inte ville klippa för mycket i Astrids gamla inläsningar för att ta bort vissa, i dag problematiska, ord och därför valde att helt utelämna vissa delar. Ingen bit med Pippis pappa är med. Varken ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Astrid Lindgren